Naar de content

Antonides

Assistent Grondwerker

Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen

Help jij mee met onze infraprojecten?
Ben jij klaar met school en wil jij gewoon lekker aan het werk gaan? Of heb je eerst in een andere branche gewerkt en ben jij nu toe aan iets heel anders? Wat de reden ook is, wij kunnen jouw hulp goed gebruiken bij onze infraprojecten. Oók zonder ervaring! Ga aan de slag als assistent grondwerker bij Antonides Infrawerken uit Maarsbergen!

Wij zijn Antonides Infrawerken, gevestigd in Maarsbergen. Elke werkweek houden wij ons bezig met alle onderdelen van infraprojecten: het graven van sleuven, het plaatsen van kolken en het aanleggen en trekken van bekabeling voor gas, water en elektra. Van grote tot kleine projecten: wij gaan aan de slag!

Wil jij aan de slag als assistent grondwerker, maar heb je nog een aantal vragen? Bel Nick via 06-28712810 of mail naar antonides@banenbij.nl. Dan helpen we je graag verder.

Dit ga jij doen

Geen ervaring? Geen probleem. Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om het vak te leren en van aanpakken weet! Onze ervaren grondwerkers leren jou de belangrijkste onderdelen van het vak. Je begint met het graven van sleuven en het voorsteken en peilen bij de kraan. Al snel weet je ook hoe je moet assisteren bij het kabels trekken en leidingen leggen. Afhankelijk van wat jij wilt is het mogelijk om jezelf verder te specialiseren en cursussen of trainingen te volgen. Binnen het bedrijf zijn hier genoeg mogelijkheden voor!

Antonides Infrawerken Maarsbergen

Wat hebben wij in petto

Dit kun je verwachten

Een goed salaris, hier komen we sowieso over uit!

Snel een vast contract

Doorgroeimogelijkheden: zowel in de buitendienst als op kantoor

Volg trainingen en wordt specialist binnen gas of elektra!

Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen

Dit is jouw profiel

Ervaring of diploma’s zijn niet verplicht, maar je bent wel gemotiveerd en leergierig!

Je bent sociaal en vindt het geen probleem om samen te werken met anderen

In het bezit van een Vca-certificaat of bereid deze via ons te halen

In beeld

Een kleine sfeerimpressie

Antonides Infrawerken Maarsbergen
Antonides Maarsbergen
Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen
Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen

Over Antonides

Je kunt ons vinden op het bedrijventerrein in Maarsbergen. We bieden een totaalpakket aan op het gebied van werkzaamheden in de infra: naast de werkvoorbereiding en uitvoering zorgen wij met onze dochteronderneming ‘Heuvelrug Verkeerstechniek’ ook voor verkeersregelaars. Binnen het bedrijf vind je een diverse groep collega’s. Van jong tot oud en van ervaren tot onervaren. Hierdoor weet jij sowieso aansluiting te vinden binnen ons team! Je kunt onze projecten in het midden van het land vinden. Zo hoef jij nooit te lang te reizen. Wanneer stap jij in de werkbus om mee te gaan naar jouw eerste infraklus?

Antonides Maarsbergen

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist