Naar de content

Antonides

Grondwerker

Antonides Infrawerken Maarsbergen

Heb jij kennis van elektra en infra, en kun jij niet wachten om gewoon lekker aan het werk te gaan in jouw nieuwe baan? Ga aan slag als grondwerker bij Antonides Infrawerken in Maarsbergen!

Je vindt onze werkzaamheden in heel midden-Nederland, van Amsterdam tot Arnhem! Hier voeren we de meest uiteenlopende werkzaamheden uit. Van graafwerkzaamheden tot het assisteren van de monteur bij het aanleggen, monteren of inwerking stellen van nutsvoorzieningen: jou is niets te gek!

Benieuwd naar jouw nieuwe baan? Neem contact op met Nick via 06-28712810 of mail antonides@banenbij.nl.

Dit ga jij doen

Dagelijks stap je samen met je collega’s de bus in, op weg naar de klus! We zijn eigenlijk altijd in het midden van het land te vinden, van het westen naar het oosten. Hierdoor werk je niet altijd binnen de regio, maar ben je ook niet al te lang bezig met het reizen naar de klus.

Werken als grondwerker: dat is echt wel wat meer dan alleen graven! Bij ons is het belangrijk dat je ook wat kennis hebt van diverse energienetten. Naast de graafwerkzaamheden assisteer jij namelijk ook met het aanleggen en aansluiten van nutsvoorzieningen -elektriciteit, telecommunicatie, water of gas.

Doordat we zelf werkvoorbereiders op kantoor hebben zitten, worden jouw opdrachten intern aangestuurd. Dat is fijn, want wanneer je dan vragen hebt is een telefoontje snel gepleegd! Door de korte lijnen worden veranderingen in werkzaamheden snel doorgevoerd.

Antonides Infrawerken Maarsbergen

Dit kun je verwachten

Als grondwerker bij Antonides Infrawerken heb je een afwisselende functie. Heb je nog niet alle benodigde kennis en ervaring? Dat maakt voor ons niet uit, we vinden het vooral belangrijk dat je wilt leren en eventuele opleidingen wilt volgen! Deze voorwaarden krijg je wanneer je bij ons bedrijf in Maarsbergen aan de slag gaat:

Een goed salaris, hier komen we gegarandeerd over uit!

Volg opleidingen, cursussen of trainingen via Antonides!

Goede werkkleding en apparatuur om mee te werken

Antonides Infrawerken Maarsbergen

Dit heb je nodig

Voornamelijk: leergierigheid en doorzettingsvermogen. Dit vinden we belangrijker dan diploma’s!

Je vindt fysiek werk geen probleem en weet van aanpakken

Bereid om je Vca-certificaat te halen

Bereid om rijbewijs B of BE te halen, zodat je ook met de aanhanger kunt rijden

In beeld

Een kleine sfeerimpressie

Antonides Infrawerken Maarsbergen
Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen
Antonides Maarsbergen
Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen

Over Antonides

Wij zijn Antonides Infrawerken. Je kunt ons vinden op het bedrijventerrein in Maarsbergen. Op deze plek zijn al onze collega’s te vinden. Onze werkvoorbereiders en projectleiders zitten hier namelijk op kantoor, en als grondwerker of monteur verzamel je hier om samen met je collega’s naar de klus te gaan.

Buiten dat we het belangrijk vinden om goede projecten af te leveren, vinden we het ook belangrijk dat iedereen goed met elkaar kan opschieten. Daarom organiseren we regelmatig leuke borrels en activiteiten. Bijvoorbeeld de kerst: afgelopen jaar organiseerde we een drive-thru bij de Weistaar in Maarsbergen. Leuke activiteiten waarbij het leuk was om weer wat met elkaar te kunnen doen!

Antonides Infrawerken Maarsbergen

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist