Naar de content

Antonides

Kraanmachinist

Antonides Infrawerken Maarsbergen

Aan de slag met graafmachines en shovels!

Werken met en op mooie graafmachines, wie wil dit nu niet?! Jij weet elke machine moeiteloos te bedienen. Als kraanmachinist ga jij geen enkele uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om graafmachines of shovels… niks is jou te gek. Dan is Antonides Infrawerken op zoek naar jou! Wij zijn een expert op het gebied van ondergrondse infra. Wij hechten veel waarde aan eigenschappen zoals vertrouwen, een transparante houding én integriteit. Dit maakt ons specialist op het gebied van gas, water en elektra.

Antonides Infrawerken is gevestigd in Maarsbergen en wij bieden ons aan als all-in aannemer. Dit betekent dat wij alle werkzaamheden volledig uit handen willen nemen. Wij zijn een open en transparante organisatie en hechten veel waarde aan een fijne sfeer. Samen met je collega’s volgen jullie de instructies en aanwijzingen op van de uitvoerder.

Klinkt dit als een geschikte baan voor jou of wil je graag nog wat meer informatie? Nick vertelt je graag meer! Je kan Nick bereiken via 06-28712810 of door een mail te sturen naar antonides@banenbij.nl.

Wat kan je verwachten van een functie als kraanmachinist?

Als kraanmachinist ben je samen met een paar collega’s aan het werk op verschillende soorten projecten. Het is jouw dagelijkse verantwoordelijkheid om goed en verantwoord de graafwerkzaamheden te verrichten. Sommige projecten bieden genoeg uitdaging en zijn geschikt voor een echte alleskunner. Tijdens je functie als kraanmachinist onderhoud en bedien je zelfstandig de graafmachines en voer je voorbereidend, coördinerende en begeleidende taken uit. Een zelfstandige baan met veel vrijheid!

Antonides Infrawerken Maarsbergen

Dit kun je verwachten

Een prettig salaris, dit bespreken we graag met je!

Goede arbeidsvoorwaarden

Ruimte om je verder te ontwikkelen

Een eigen bedrijfsauto voor jouw werkzaamheden

Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen

Dit ben jij

Ben jij enthousiast, gemotiveerd en vind jij het niet erg om hard te werken? Dan ben jij waarschijnlijk de persoon die wij zoeken. Wij werken veel in de buitenlucht en komen op allerlei locaties in de regio van Maarsbergen. Sommige projecten zijn wat verder weg, maar dat vind jij alleen maar leuk! Daarnaast beschik jij over:

Minimaal mbo werk- en denkniveau

Je hebt een geldig VCA-certificaat of bent bereid om deze te halen

Rijbewijs B en bij voorkeur ook BE, zodat je met de aanhanger kunt rijden

Je bent flexibel en collegiaal

In beeld

Een kleine sfeerimpressie

Antonides Infrawerken Maarsbergen
Antonides Infrawerken Maarsbergen
Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen
Antonides Maarsbergen
Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen

Over Antonides

Een prettige werksfeer zorgt voor een betere prestaties en extra doorzettingsvermogen. Dankzij vertrouwen, een transparante houding en integriteit, hebben we een hecht team gecreëerd. Dit zorgt voor een open en betrokken sfeer. Opdrachtgevers kunnen ons snel en makkelijk bereiken. Wil jij graag onderdeel zijn van ons gezellig, warm, nuchter en open team? Neem dan snel contact met ons op en wie weet zien wij jou straks op ons graafmachines!

Antonides Infrawerken Maarsbergen

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist