Naar de content

Antonides

Monteur Elektra

Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen

Zorg jij ervoor dat de elektra goed voor elkaar is bij onze projecten?

Distributienetten aanleggen, monteren en in werking stellen en storingen verhelpen: jij doet het allemaal. Je hebt verstand van elektra en je weet precies hoe je te werk moet gaan op onze projecten. Veiligheidsregels zijn jou daarbij niet onbekend. Zo weet jij jouw werkzaamheden telkens weer succesvol af te ronden!

Bij Antonides Infrawerken uit Maarsbergen kunnen klanten terecht voor allerlei soorten infraprojecten. We leggen gas, water, elektra en data bekabeling aan en zijn daarnaast ook 24/7 bereikbaar voor storingen. Doordat we een totaalpakket aanbieden, ondersteunt dochteronderneming ‘Heuvelrug Verkeerstechniek’ ons met verkeersregelaars. Zo kunnen we efficiënt te werk gaan!

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij Antonides of heb je vragen over het werk dat je gaat verrichten? Neem contact op met Nick via 06-28712810 of mail naar Antonides@banenbij.nl. Dan helpen we je graag verder!

Jouw werkzaamheden

Tijdens onze projecten ben jij verantwoordelijk voor de juiste aanleg van elektrotechnische bekabeling. Jij zorgt ervoor dat distributienetten goed worden aangelegd, gemonteerd en in werking worden gesteld. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor de voortgang en de kwaliteit van het werk. Jij weet daarom ook jouw collega’s aan te sturen en de nodige vragen te beantwoorden. Zijn er storingen? Dan los jij deze op. Voor storingen buiten werktijden wordt jij altijd in overleg ingedeeld in een storingsrooster. Je weet dus precies wanneer je opgeroepen kan worden.

Antonides Infrawerken Maarsbergen

Dit mag je verwachten

Een goed salaris, daar komen we sowieso over uit!

Een eigen bus met alle benodigde gereedschappen

Veel ruimte om door te groeien binnen het bedrijf

Volg trainingen of cursussen en specialiseer jezelf!

Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen

Dit heb je nodig

Je hebt soortgelijke werkervaring als monteur elektra of een diploma in deze richting

Rijbewijs B en bij voorkeur ook BE, zodat je ook met de aanhanger kunt rijden

In beeld

Een kleine sfeerimpressie

Antonides Infrawerken Maarsbergen
Antonides Infrawerken Maarsbergen
Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen
Antonides Maarsbergen
Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen

Over Antonides

Hi, wij zijn Antonides Infrawerken uit Maarsbergen. Sinds 2013 houden wij ons bezig met alles wat met infra te maken heeft: graafwerk, maar ook de aanleg van gas, water, elektra en data bekabeling. Dat doen we voornamelijk in midden-Nederland. Zo vind je onze projecten in de buurt van Maarsbergen, maar ook in de omgeving van Amsterdam en Arnhem.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt binnen het team. Daarom vinden we het gezellig om elke vrijdag de week af te sluiten met alle collega’s en organiseren we met de kerst én met de bouwvak een leuke activiteit. Wil jij werken bij een nuchtere organisatie, waar een goede werksfeer voorop staat? Dan horen we graag van je!

Antonides Infrawerken Maarsbergen

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist