Naar de content

Antonides

Monteur gas / water / warmtedistributie

Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen

Zorg jij ervoor dat iedereen er warm bij zit deze winter?  

Jij zorgt ervoor dat alle distributienetten op onze projecten goed aangelegd en gemonteerd worden. Je weet hoe je met de verschillende soorten leidingen om moet gaan en staat ook paraat als er storingen verholpen moeten worden. Jij weet alles van gas, water en warmtedistributie en weet jouw collega’s ook goed te woord te staan!

Vanuit onze vestiging in Maarsbergen zijn wij met onze infrawerkzaamheden actief in heel Nederland. We bieden een totaalpakket: van werkvoorbereiding en uitvoering tot ondersteuning van verkeersregelaars door onze dochteronderneming Heuvelrug Verkeerstechniek. Help jij mee om de meest uiteenlopende projecten voor elkaar te krijgen?

Ga aan het werk bij Antonides Infrawerken! Wil je meer informatie? Bel naar Nick via 06-28712810 of mail naar antonides@banenbij.nl. We ontmoeten je graag!

Dit ga je doen

Jij zorgt ervoor dat onze gas- en waterleidingen goed aangesloten worden. Jij bent daarbij verantwoordelijk voor het aanleggen, monteren en in werking stellen van de distributienetten. Zijn er al distributienetten aanwezig? Dan zorg jij voor het onderhoud of verhelp je storingen. Dat verhelpen van storingen kan ook buiten werktijd zijn. In dat geval wordt je ingepland in een storingsrooster waarbij je op ingeplande tijden opgeroepen kan worden om storingen op te lossen. Wanneer je eenmaal ingewerkt bent bij Antonides, weet jij ook leiding te geven aan collega’s en ben jij het aanspreekpunt voor vragen.

Antonides Maarsbergen

Dit mag je verwachten

Jouw salaris stellen we graag tijdens een gesprek vast. Zo komen we er samen zeker uit!

Snel een vast contract, vaak binnen enkele maanden

Een eigen werkbus met gereedschap

Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf (kantoor of buitendienst)

Mogelijkheden om trainingen of opleidingen te volgen

Assistent grondwerker - Antonides - Maarsbergen

Deze kennis heb je al

Je hebt soortgelijke werkervaring of een afgeronde, relevante opleiding

In het bezit van een Vca-certificaat

Een BHV certificaat

Rijbewijs B en bij voorkeur ook BE, zodat je met de aanhanger kunt rijden

Over Antonides

Je kunt ons vinden op het bedrijventerrein in Maarsbergen. Elke werkdag vind je hier onze werkvoorbereiding en projectleiding, maar al jouw andere collega’s komen hier ook elke dag om spullen te laden of collega’s op te halen. Doordat we één centraal punt hebben waar iedereen langskomt, houden we ook goed contact met iedereen en hebben we een gezellige club medewerkers.

We houden van aanpakken. Bij ons vind je nuchtere en directe mensen, die zeggen waar het op staat. Dat niet alleen, we houden ook van een beetje gezelligheid op zijn tijd. Daarom houden we geregeld op vrijdagmiddag een gezellige borrel en organiseren we twee keer per jaar een gezellige activiteit. Ben jij die nuchtere aanpakker die bij onze club past?

 

Antonides Infrawerken Maarsbergen

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist