Naar de content

Asfalt – Onderhoud

Medewerker asfaltreparaties

Medewerker asfaltreparaties, Asfalt-Onderhoud Renswoude

Zorg jij er graag voor dat het asfalt in heel Nederland in orde is? Werk jij graag in een hecht team? Bij Asfalt-onderhoud zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega die ons team komt versterken. Asfalt-onderhoud is verantwoordelijk voor het repareren en onderhouden van onder andere wegen, fietspaden, wandelpaden of speelplekken. Wij werken door het hele land voor verschillende gemeentes, provincies en bedrijven. Samen met een gezellig team van enthousiaste collega’s, maken we van elk project een succes!

Asfalt-onderhoud is gevestigd in Renswoude en de nuchtere sfeer is hier zeker voelbaar. Al het klein asfaltonderhoud kan van A tot Z aan ons worden toevertrouwd. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat scheuren en gaten in het asfalt snel gerepareerd worden. Erg uitdagend werk want dankzij ons is geen locatie onbereikbaar!

Wil jij ons team komen versterken of wil je graag wat meer informatie? Bertus vertelt je er graag meer over. Je kan Bertus bereiken via 06-2229651 of stuur een mail naar info@asfalt-onderhoud.nl.

Hoe ziet een dag als medewerker asfaltreparaties eruit?

Dagelijks ga jij met een aantal collega’s op pad naar verschillende projecten door het hele land. Jullie zijn verantwoordelijk voor het aanleggen, onderhouden en repareren van asfalt. Dit kan een project zijn voor de gemeente maar ook een parkeerterrein voor een groot bedrijf. Het is jouw taak om elk project vakkundig aan te pakken. Het is mogelijk dat je op één dag langs meerdere projecten gaat. Ben jij toe aan een afwisselende en uitdagende baan door heel Nederland?

Medewerker asfaltreparaties - asfalt onderhoud, Renswoude

Wat bieden wij jou?

Salaris tussen de € 2500 tot € 3500

Flexibele werktijden

Goede arbeidsvoorwaarden

Prettige werksfeer en een gezellig team van enthousiaste collega’s

Asfalt-Onderhoud Renswoude

Dit ben jij

Bij Asfalt-onderhoud werken wij veel in de buitenlucht. Wij beschikken over een brede kennis van de wegenbouw en de werkzaamheden vinden plaats op verschillende terreinen. Ben jij klantgericht, innovatief en houd jij van korte lijnen in een organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Verder beschik jij over:

(Bij voorkeur) kennis van asfalt en/of wegenbouw

Technische ervaring is een pré

In het bezit van rijbewijs B/C

In het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze op onze kosten te halen

Langer doorwerken bij drukte is voor jou geen probleem

In beeld

Een kleine sfeerimpressie

Asfalt-Onderhoud Renswoude
Asfalt-Onderhoud Renswoude
Asfalt- Onderhoud, Renswoude
Asfalt-Onderhoud Renswoude
Asfalt-Onderhoud Renswoude

Veel mogelijkheden om door te groeien

Asfalt-onderhoud is gespecialiseerd in klein asfaltonderhoud. Wij werken snel, duurzaam, veilig en zijn overal inzetbaar. Het asfalt wordt 100% gerecycled en alle materialen voldoen aan de richtlijnen. Op zoek naar een betrouwbare partij voor asfaltonderhoud in de gemeente of provincie? Dan is Asfalt-onderhoud uit Renswoude een geschikte match! We zorgen dat elk project een succes wordt en beschikken niet over een 9 tot 5 mentaliteit. Kom jij ons gezellige en gedreven team versterken? Samen gaan we mooie resultaten behalen. Heb je interesse? Neem snel contact met ons op.

Medewerker asfaltreparaties, Asfalt-Onderhoud Renswoude

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Bertus van Ee

  Vragen over deze vacature?

  Bertus van Ee

  Eigenaar Asfalt-Onderhoud