Naar de content

Asfalt – Onderhoud

Voorman asfaltreparaties

Medewerker asfaltreparaties, Asfalt-Onderhoud Renswoude

Zorg jij ervoor dat alle asfaltreparaties vlekkeloos verlopen? Neem jij het voortouw zodat de collega’s precies weten wat ze doen staat en wil jij daarnaast profiteren van goede werktijden, van maandag tot vrijdag? Word meewerkend voorman asfaltreparaties bij Asfalt-Onderhoud in Renswoude! Lees meer over de functie.

Specialist in asfaltreparaties nodig? Daarvoor moet je bij ons zijn. Dagelijks zijn onze collega’s in alle delen van het land aan het werk om ervoor te zorgen dat asfaltreparaties zo spoedig mogelijk worden uitgevoerd. Zo blijft iedereen in Nederland op veilige wegen rijden! Je vindt onze vestiging in Renswoude. Centraal gelegen, waardoor alle uithoeken van Nederland goed te bereiken zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden of direct solliciteren? Bertus helpt je graag verder. Je bereikt hem via 06-22296510 of via info@asfalt-onderhoud.nl.

Wat jij gaat doen als voorman asfaltreparaties

Jij weet precies wat je moet doen om onze projecten zo goed mogelijk te laten verlopen. Je hebt inzicht, schakelt snel en reageert vlot op veranderende verkeerssituaties. Als voorman asfaltreparaties help je mee met het verwerken van het asfalt, maar ben je ook het aanspreekpunt voor de collega’s, opdrachtgevers, de werkvoorbereiders en overige belanghebbenden die rondom het project aanwezig zijn. Jij bent daarbij ook de aansturende persoon binnen het project. Door jouw aanwijzingen weet iedereen precies wat hij moet doen. Asfaltreparatie? Zo geregeld met jouw hulp!

Medewerker asfaltreparaties - asfalt onderhoud, Renswoude

Wat bieden wij jou?

Goed salaris! Verdien € 3000 tot € 4500 euro per maand

Goede werktijden: in tegenstelling tot veel andere bedrijven in de infra werken we ‘gewoon’ van maandag t/m vrijdag. Daarnaast komen avond- en nachtdiensten ook maar af en toe voor.

Flexibele werktijden

Goede arbeidsvoorwaarden

Een fijne werksfeer en een gezellig team met enthousiaste en jonge collega’s

Asfalt-Onderhoud Renswoude

Wat we van een voorman asfaltreparaties verwachten

Je hebt relevante werkervaring en eventueel zelfs een relevante opleiding!

Technische ervaring is een pré

Je bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur ook C

Langer doorwerken of met drukte wat overuren maken? Dat is voor jou geen probleem. Je krijgt die overuren natuurlijk gewoon uitbetaald!

In beeld

Een kleine sfeerimpressie

Asfalt-Onderhoud Renswoude
Asfalt-Onderhoud Renswoude
Asfalt- Onderhoud, Renswoude
Asfalt-Onderhoud Renswoude
Asfalt-Onderhoud Renswoude

Jong bedrijf, enthousiast team

Hi! Wij zijn Asfalt-Onderhoud. Gespecialiseerd in klein asfaltonderhoud. We werken snel, duurzaam, veilig én we zijn overal inzetbaar. Daarom reizen we dagelijks heel Nederland door om het asfalt op verschillende plekken in het land te voorzien van goed asfalt. Het team bestaat uit jonge en enthousiast medewerkers, waardoor je op een gezellige werkplek (én vrijdagmiddagborrel natuurlijk 😉) terecht komt. Help jij mee om de wegen in Nederland samen het team een stukje veiliger te maken?

Medewerker asfaltreparaties, Asfalt-Onderhoud Renswoude

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Bertus van Ee

  Vragen over deze vacature?

  Bertus van Ee

  Eigenaar Asfalt-Onderhoud