Naar de content

Baan gezocht? Je vindt ‘m op Banenbij.nl!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, droombaan of bijbaan? Je vindt jouw nieuwe werkgever op Banenbij, hét vacatureplatform van de regio! Heb je een leuke vacature gevonden? Dan neem je rechtstreeks contact op met de werkgever. Géén tussenpersoon, omslachtige sollicitatieprocedures of extra tussenstappen. Wél een enthousiaste werkgever die jou graag direct in het team verwelkomt. Daardoor zit je meteen goed op je plek én wordt je meteen in dienst genomen bij het bedrijf waar jij graag aan het werk wilt gaan! Hoe een sollicitatie via Banenbij verloopt? Zo:

WB Installatie, Nijkerk

Jouw zoektocht via Banenbij.nl

1 Kies de baan die bij je past!

Op dit moment zijn er zo’n 70 vacatures actief op Banenbij.nl. Het gehele aanbod bestaat uit vacatures van bedrijven uit de provincie Utrecht en Gelderland. Daardoor zie jij een passend aanbod van bedrijven die bij jou in de buurt zitten. Dat betekent: bekende namen, korte reistijden en snel een baan die écht bij je past! Kijk eens rond tussen alle openstaande vacatures

2 Direct contact met de werkgever

Solliciteren doe je direct via de werkgever. Er is dus geen sprake van een tussenpersoon of -partij waar jij terecht komt. Vanaf het moment dat jij je cv inlevert verloopt het contact dus direct met jouw toekomstige werkgever. Wel zo handig!

3 Aan de slag!

De sollicitatieprocedure verloopt compleet los van Banenbij. Hoe een procedure er precies uitziet, kunnen we je dus niet vertellen. Bij een goede match wordt je in ieder geval uitgenodigd voor een eerste – en daarna ook een tweede – sollicitatiegesprek. Het contract teken je ook direct via de werkgever waar je aan de slag gaat. Je gaat direct in dienst bij de werkgever, waardoor je er meteen helemaal bij hoort!

Deze bedrijven gingen je voor:

Best Gardens, Veenendaal
Exclusieve Dakterrassen, Woudenberg
EVE Interieurbouw, Renswoude
BBM Interieurbouw, Renswoude
Nijborg Staal, Renswoude
MMN, Ede
Installatiebedrijf van de Vendel, Renswoude
Energievanzelf, Maarsbergen
Asfalt-Onderhoud, Renswoude
Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal
Antonides Infrawerken Maarsbergen
Dorrestijn Milieu Veenendaal
GSR Recreatie en Buitenruimte - Veenendaal
Groendak - Scherpenzeel
Methorst Projecten, Woudenberg
Rechargers - Woudenberg
Villatent - Renswoude
Eurostretch - Terborg

Heb je vragen over solliciteren via Banenbij?

Laat het weten! We helpen je graag verder in jouw zoektocht naar een nieuwe baan.