Naar de content

Best Gardens

Leerling hovenier

Zelfstandig hovenier - Best Gardens Veenendaal

Heb jij groene vingers en wil jij graag opgeleid worden tot ervaren hovenier? Bij Best Gardens zijn we op zoek naar een gemotiveerde leerling hovenier die de werkzaamheden graag wil leren. Best Gardens is gevestigd in Veenendaal en is gespecialiseerd in exclusieve tuinen. Ben jij binnenkort onderdeel van ons mooie en snelgroeiende bedrijf?

Best Gardens werkt met de nieuwste technieken, duurzame materialen en levert hoge kwaliteit. Wij hebben ervaren specialisten in huis die kennis hebben van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Bij ons is geen project te groot of te klein. Houtbouw, hekwerk, sierbestrating, tuinontwerp en tuinonderhoud: bij Best Gardens ben je aan het juiste adres.

Ben jij op zoek naar een baan waar je opgeleid wordt tot specialist en waar je gewaardeerd wordt? Dan ben je bij Best Gardens meer dan welkom! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Nick via 06-34552219 of stuur een mail naar bestgardens@banenbij.nl.

Dit ga je doen

Samen met een ervaren hovenier maak je van elk project een pareltje. Wanneer je als leerling hovenier tuinen aanlegt, doe je dit aan de hand van een tekening. Dat kan het aanleggen van borders zijn maar ook het leggen van bestrating, neerzetten van schuttingen en het aanleggen van een vijver. Tijdens een werkdag ben je ook druk met gras maaien, planten opbinden, hagen knippen of bomen en struiken snoeien. Het takenpakket van een leerling hovenier is dus heel veelzijdig. Er zijn genoeg mogelijkheden, maar uiteindelijk ben je veel buiten bezig met je handen. Alles om de klant een tevreden glimlach te bezorgen.

Zelfstandig hovenier - Best Gardens Veenendaal

Dit kan je verwachten

Een passend salaris: € 2000 tot € 2600 euro

Doorgroeimogelijkheden binnen het vakgebied

Mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen

Mooie en uitdagende projecten

Best Gardens Veenendaal

Dit ben jij

Als leerling hovenier is het belangrijk dat je denkt in oplossingen, aandacht voor detail hebt en proactief bent. Omdat het gaat over een leerling functie, is het niet erg als je nog geen ervaring hebt. Heb jij toevallig wel wat werkervaring? Dan is dat natuurlijk mooi meegenomen! Verder is het belangrijk dat je:

Affiniteit hebt met groene sector

Je bent bezig met een MBO-groen opleiding of je wilt de opleiding gaan volgen

Je bent leergierig en een aanpakker

Zelfstandig en in teamverband werken is voor jou geen probleem

In beeld

Een kleine sfeerimpressie

Best Gardens in Veenendaal
Tekening project - Best Gardens Veenendaal
Tuin Best Gardens Veenendaal
Best Gardens Veenendaal
Best Gardens Veenendaal

Ga jij binnenkort aan de slag bij Best Gardens?

Best Gardens bestaat uit een jong en gedreven team. Hier staat vakwerk en daadkracht centraal. We houden van hard werken en ons uitgangspunt bij iedere opdracht is: afspraak = afspraak. Bij Best Gardens zijn we erop gericht om de klant zo veel mogelijk te ontzorgen en tegelijkertijd van dienst te zijn. Wil jij deel uitmaken van ons team en samen een mooie toekomst tegemoet gaan? Neem contact met ons op!

Best Gardens Veenendaal

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist