Naar de content

Best Gardens

Zelfstandig hovenier

Best Gardens Veenendaal

Weet jij van elk tuinproject weer een nette en frisse tuin te maken? Bij Best Gardens werk je met een gezellig en jong team en ga je dagelijks aan de slag bij particuliere maar ook zakelijke klanten. Best Gardens is werkzaam in de omgeving Veenendaal en staat bekend om de meest exclusieve tuinprojecten. Wij kijken samen met de klant naar diverse aspecten en toveren elke tuin om tot een ware droomtuin.

Bij Best Gardens helpen wij met het verder uitdenken, vastleggen en vormgeven van verschillende tuinplannen. Met enthousiaste, ervaren en gemotiveerde specialisten hebben wij meer dan genoeg kennis in huis. Van tuinontwerp tot tuinonderhoud: geen project is te groot of te klein. Meer aandacht op het groen leggen? Best Gardens maakt gebruik van zichtlijnen en van hoogteverschillen, zo krijg je een mooi en uniek resultaat. Kortom, bij Best Gardens ben je aan het juiste adres!

Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem contact op met Nick via 06-34552219 of stuur een mail naar bestgardens@banenbij.nl.

Jouw werkzaamheden als zelfstandig hovenier

Er zijn verschillende projecten waar wij jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Als zelfstandig hovenier ga je aan de slag met het aanleggen van borders, vijvers, schuttingen en paden. Daarnaast horen onderhoudswerkzaamheden ook tot jouw dagelijkse taken. Je poot bloemen, bomen en andere planten, verzorgt en snoeit planten en je zorgt voor de aanleg van het gras. Met jouw ervaring als hovenier maak je samen met je collega’s de mooiste tuinen.

Best Gardens Veenendaal

Dit bieden wij jou

Een passend salaris: € 3000 tot € 4000

Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied

Exclusieve en uitdagende projecten

Fijne collega’s om mee samen te werken

Hovenier Veenendaal, Best Gardens

Dit ben jij

Als hovenier ben je vrijwel de hele dag in de buitenlucht te vinden. Naast je dagelijkse werkzaamheden, is het belangrijk dat je duidelijk aanwijzingen kan geven over hoe iets gedaan moet worden. Ook klantgerichtheid en leidinggevende zijn belangrijke eigenschappen. Luisteren naar de wensen en behoeften van klanten en hier houd jij zonder problemen rekening mee. Daarnaast is het belangrijk dat je:

Affiniteit hebt met de branche

Relevante ervaring als hovenier

Je bent klantgericht en hebt oog voor detail

Je kan goed zelfstandig en in teamverband werken

In beeld

Een kleine sfeerimpressie

Zelfstandig hovenier - Best Gardens Veenendaal
Tuin Best Gardens Veenendaal
Best Gardens Veenendaal
Zelfstandig hovenier - Best Gardens Veenendaal
Zelfstandig hovenier - Best Gardens, Veenendaal

Ben jij binnenkort onderdeel van ons team?

Best Gardens is dé tuinspecialist in de regio Veenendaal en omstreken. Wij werken met de nieuwste technieken, duurzame materialen en leveren hoge kwaliteit. Daarnaast houden we van hard werken en maken van iedere tuin een prachtig resultaat. We bestaan uit een jong en gedreven team waar vakwerk en daadkracht centraal staat. Wil jij graag ons team komen versterken en samen nog meer mooie resultaten behalen? Neem contact met ons op!

Zelfstandig hovenier - Best Gardens Veenendaal

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist