Naar de content

Best Gardens

Er zijn 2 vacatures gevonden

Tuin Best Gardens Veenendaal

Voor ieder wat wils

Vacatures

Best Gardens Veenendaal

Zelfstandig hovenier

Best Gardens
€ 3000 - € 4000
40 uur
Veenendaal
Bekijk vacature
Zelfstandig hovenier - Best Gardens Veenendaal

Leerling hovenier

Best Gardens
€ 2000 - € 2600
40 uur
Veenendaal
Bekijk vacature

Over Best Gardens

Best Gardens: in 2017 is ons bedrijf opgericht door Kees en Siebo. We zijn dus een jonge onderneming, maar aan expertise ontbreekt het bij ons niet! Vandaag de dag zijn wij een bekende speler in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

Met 9 medewerkers hebben we een klein team, maar dat maakt het niet minder gezellig om bij ons te werken! Doordat we een leuke mix hebben van jonge leerling-hoveniers en oudere zelfstandige hoveniers voelt iedereen zich bij ons thuis. Daarnaast krijg je ook te maken met onze collega’s van Dorrestijn Buiteninrichting en Dorrestijn Milieu. Samen met hen vormen we Dorrestijn Groep in Veenendaal.

Best Gardens Veenendaal

Bekijk onze projecten!

Best Gardens in Veenendaal
Best Gardens Veenendaal
Tekening project - Best Gardens Veenendaal
Veranda - Best Gardens Veenendaal

Een hart voor tuinen!

Wat betreft tuinen kunnen klanten met elke vraag bij ons terecht. We bieden een totaalpakket: van ontwerp tot aanleg zorgen wij ervoor dat alles wordt geregeld. Ook voor het bouwen van een veranda draaien wij onze hand niet om!

Werken bij Best Gardens in Veenendaal betekent mooie arbeidsvoorwaarden, een gezellig team met leuke activiteiten, diverse opdrachten en een open en eerlijke sfeer. Ben jij onze nieuwste aanwinst?

Hovenier Veenendaal, Best Gardens

Stel je vraag aan Nick

Vragen over Best Gardens?

Nick