Naar de content

De Beer Group

Inpakker

Ben jij een échte aan- en inpakker?

Dan pas jij waarschijnlijk goed bij ons team! Wij zijn de Beer Sanitair in Veenendaal. We maken (hopelijk straks samen met jou!) onderdelen voor de Europese sanitair markt. Jouw wasmachine of droger? Die werken door de onderdelen die door de Beer gemaakt worden. Start jij binnenkort als inpakker bij de Beer?

Hieronder lees je meer over de vacature. Wil je liever direct met de vacaturespecialist praten over de vacature? Sander staat voor je klaar! Bel of app hem op 06-28144599 of mail naar debeer@banenbij.nl.

Wat jij krijgt als inpakker

Verdien € 2300 tot € 2800 euro per maand

Alleen inpakken of verschillende taken uitvoeren: richt je baan in zoals jij dat wilt!

Een borrel op vrijdagmiddag en darten tijdens de pauze

2 keer per jaar een leuk teamuitje

Volg cursussen én groei door naar een leidinggevende functie.

Jij maakt alle onderdelen klaar voor de verkoop!

In Veenendaal vind je één van de drie productielocaties van de Beer. In deze werkplaats worden allerlei verschillende onderdelen van begin tot eind gemaakt. Bijvoorbeeld een slang voor de wasmachine: die wordt op maat gesneden, er wordt een aansluiting aan geperst en de slang wordt ingepakt. Bij het laatste onderdeel ga jij aan de slag. Jij zorgt ervoor dat alles netjes is ingepakt en maakt alle producten klaar voor de verkoop. Goed om te weten: je gaat als inpakker aan de slag, maar je mag ook verschillende werkzaamheden oppakken. Het is maar net wat jij het fijnste vindt werken!

De Beer sanitair - Veenendaal

Wat wij van jou vragen

Je weet van aanpakken en je ziet het werk liggen

Samenwerken met verschillende collega’s is voor jou geen probleem

In beeld

De Beer Veenendaal

De Beer sanitair - Veenendaal
De Beer sanitair - Veenendaal
De Beer sanitair - Veenendaal
De Beer sanitair - Veenendaal

Kleine onderdelen maken een groot verschil

De Beer Group

Wij zijn de Beer Veenendaal, onderdeel van de Beer Group. Samen met de twee andere locaties in Wuppertal en Linsengericht (Duitsland) maken we onderdelen voor de Europese sanitair en C.V. markt. We zijn dus onderdeel van een grote organisatie, maar daar merk je niet veel van wanneer je langskomt bij de productiehal in Veenendaal. Hier werken zo’n 15 tot 20 mensen die ervoor zorgen dat de kleine, maar belangrijke onderdelen goed geproduceerd worden. Zij zorgen voor het succes van de Beer! Buiten het werk om is er ook ruimte voor gezelligheid. Elke pauze wordt er een potje gedart en op vrijdag staat het bier koud. Daarnaast wordt er elke zomer en elke kerst een leuk uitje georganiseerd. In juni gaan we tour maken op een elektrische step en sluiten we af met een BBQ. Kunnen we jou alvast aanmelden voor het uitje?

De Beer Sanitair - Veenendaal

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Sander

  Vragen over deze vacature?

  Sander
  Sander

  Vacature specialist