Naar de content

De Beer Group

Logistiek medewerker

Hey, manusje-van-alles. Word logistiek medewerker!

Vind jij afwisseling in je werk belangrijk? Als logistiek medewerker bij de Beer in Veenendaal is geen dag hetzelfde! Je bent écht een manusje-van-alles. De ene dag sta je bij de snijmachine en kijk je mee naar de productieplanning van verschillende onderdelen, terwijl je de andere dag meehelpt het inladen van de vracht. Hier is genoeg te doen! Kom jij meewerken als logistiek medewerker bij de Beer?

Sander staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bel of app hem via 06-28144599. Mailen mag ook: debeer@banenbij.nl.

Dit krijg je als logistiek medewerker

Verdien € 2300 tot € 2800 euro per maand

Veel afwisseling in het werk!

Vrijdagmiddagborrel en darten tijdens de pauze

Leuke teamuitjes: in de zomer en voor de kerst

Veel ambities? Volg cursussen en groei door!

Elke dag is anders als logistiek medewerker!

In de productiehal van de Beer in Veenendaal worden elke dag honderden sanitair onderdelen geproduceerd. Samen met zo’n 15 tot 20 collega’s ga jij aan de slag met allerlei verschillende soorten werkzaamheden! Jij helpt met het laden en lossen van de vracht, je verzamelt bestellingen en maakt deze klaar voor transport en je controleert orders en pakbonnen. Daarnaast schiet je te hulp wanneer het druk is bij de productie of bij het inpakken. Jij ziet het werk liggen en zorgt ervoor dat de planning niet in de knel raakt.

De Beer

Dit verwachten wij van jou

Je weet van aanpakken!

Heb je een reachtruckcertificaat? Dat is mooi meegenomen!

In beeld

De Beer Veenendaal

De Beer sanitair - Veenendaal
De Beer sanitair - Veenendaal
De Beer sanitair - Veenendaal
De Beer sanitair - Veenendaal

Welkom bij de Beer Veenendaal!

De Beer Group: wij zorgen ervoor dat de producten van jouw keuken en badkamer goed werken! We maken namelijk onderdelen voor de hele Europese sanitair en C.V. markt. Dat doen we vanuit Veenendaal, maar ook vanuit Wuppertal en Linsengericht (Duitsland). Toch merk je niet zoveel van dat grote bedrijf. Op de locatie in Veenendaal werk je namelijk in een kleiner team, waardoor er een  gezellige sfeer hangt en iedereen lekker zichzelf is. Omdat we een goede werksfeer belangrijk vinden, is er elke vrijdagmiddag een borrel en hebben we twee keer per jaar een teamuitje. Begin juni gaan we weer iets leuks doen, kom jij voor die tijd ons team versterken?

De Beer

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Sander

  Vragen over deze vacature?

  Sander
  Sander

  Vacature specialist