Naar de content

De Beer Group

Orderpicker

De Beer sanitair - Veenendaal

Weet jij razendsnel alle bestellingen te verzamelen? Word orderpicker!

Wasmachineslangen, afvoerpluggen, deurstoppers.. jij weet het straks allemaal precies te vinden wanneer je als orderpicker aan de slag gaat! Zorg jij ervoor dat onze bestellingen verzameld worden en klaargezet worden voor transport? Kom het team van de Beer Veenendaal versterken!

Sander helpt je in jouw zoektocht naar een nieuwe baan! Heb je vragen? Bel of app hem via 06-28144599 of mail naar debeer@banenbij.nl.

Wat jij krijgt als orderpicker

Verdien € 2300 tot € 2800 euro per maand

Als jij dit wilt: pak meerdere taken op en krijg veel afwisseling in je werk.

Tijdens de pauze doen we een potje darten en op vrijdag is er een borrel!

2x per jaar een leuk teamuitje

Mogelijkheden om door te groeien op de werkvloer!

Alle orders verzamelen!

Tijd om een nieuwe bestelling klaar te zetten! Jij weet precies wat in welke stelling ligt en begint direct met je werk. Je verzamelt deze onderdelen door naar de juiste stelling te lopen of je pakt de reachtruck om bij de juiste bak te komen. Dit keer zijn er 250 onderdelen besteld. Jij controleert of het aantal klopt en zorgt ervoor dat deze bestelling klaargemaakt wordt voor transport. Je pakt deze bestelling zo in dat er geen onderdelen uit kunnen vallen en zodat het makkelijk in de vrachtwagen past. Geregeld? Check. Op naar de volgende bestelling!

De Beer

Dit vragen wij van jou

Je gaat handig en slim te werk

Werken met pakbonnen is voor jou geen probleem

Heb je een reachtruckcertificaat? Dat is mooi meegenomen!

In beeld

De Beer Veenendaal

De Beer
De Beer sanitair - Veenendaal
De Beer sanitair - Veenendaal
De Beer sanitair - Veenendaal

Making small parts great.

De Beer Group

Welkom bij de Beer Group! Je vindt ons in Veenendaal. Hier zit ons hoofdkantoor en één van onze productielocaties. De andere twee locaties zijn te vinden in Duitsland: in Wuppertal en Linsengericht. Elke locatie voert zijn eigen werkzaamheden uit, waardoor we niet veel met elkaar te maken hebben. Wanneer je langskomt, zul je zien dat we veel kleine onderdelen maken. Onderdelen voor sanitair! Deze onderdelen worden in Veenendaal geproduceerd, maar gaan heel Europa door. De onderdelen die we produceren zijn misschien klein, maar niet minder belangrijk om sanitair goed te laten functioneren. De focus op kwaliteit zorgt ervoor dat we een betrouwbare partner zijn voor verschillende Europese sanitair merken. Help jij ons mee om dit succes voort te zetten?

De Beer Sanitair - Veenendaal

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Sander

  Vragen over deze vacature?

  Sander
  Sander

  Vacature specialist