Naar de content

Donselaar Groep

(Junior) Controller

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega!

Ter uitbreiding van ons jonge financiële team zijn wij op zoek naar een Junior Controller. Wil jij je (verder) ontwikkelen binnen het financiële vakgebied en hou je van data? Solliciteer direct bij ons!

In deze functie kom je te werken in een team met drie andere controllers en een administratief medewerker, waarin jij je eigen verantwoordelijkheden en taken krijgt. Je verricht je werkzaamheden zelfstandig, maar in het controllingteam kun je altijd sparren met de andere controllers. In deze veelzijdige functie leer je alle kneepjes van het vak. Daarnaast help je onze organisatie tijdens verdere groei door het aanleveren van de juiste data!

Wat ga je doen?

Je wordt vast aanspreekpunt voor één van onze bedrijven, meer over Donselaar Groep lees je onderaan. Dagelijks houd jij je bezig met het zorgen van een juiste kostprijs in het systeem, controleer je deze met de margecontrole en optimaliseer je het proces. Hierbij ben je dicht betrokken bij de mensen die binnen het bedrijf werken.

Samen met de andere controllers zorg je voor een efficiënte en tijdige kwartaalafsluiting en lever jij je bijdrage aan de begrotingen en forecasting. Daarnaast draag jij ook je steentje bij in de administratieve verwerking en tijdens de jaarlijkse accountantscontroles.

De lijnen tot het management zijn kort en daarmee kan je hen de juiste tools bieden om het bedrijf verder te ontplooien. Hierbij maken we veel gebruik van de beschikbare data en ontwikkelen we dashboards in Power BI, waar je ondersteuning krijgt van onze eigen back-end developer.

Wat mag je van ons verwachten?

Een informele werkplek, met gezellige collega’s

28 vakantiedagen per jaar

Een salaris tussen de €2500,- en €3000,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring

Laptop en telefoon van de zaak

Ieder jaar een opleidingsbudget om jezelf te blijven ontwikkelen

Gezellige vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde hbo-of wo-opleiding (bedrijfskunde/economie/accountancy)
 • Je hebt werkervaring op de financiële administratie en bent toe aan de volgende stap
 • Je weet verbinding te leggen tussen verschillende beschikbare data
 • Je werkt altijd aan een 9+ afdeling
 • Je denkt in oplossingen
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar

Wie zijn wij?

Wij zijn de Donselaar Groep! We zijn inmiddels acht jonge bedrijven, vol ambitie. Samen willen we iedere dag beter, slimmer en sterker worden. Zo blijven we zakelijk en persoonlijk groeien. Met het overkoepelende Donselaar Groep ondersteunen wij onze bedrijven met Branding, E-commerce, Finance en Human Resources.

Bedrijven die bij de Donselaar Groep horen zijn; Donselaar Tenten, Outstanding, Villatent, Verdo Werkt, Tent Trading, Eurostretch, Flexhal en Rechargers.

Werken bij Donselaar Groep betekent hard werken in een klein, ambitieus team, enthousiaste collega’s, korte lijntjes met het management en veel gezelligheid. Hier hechten wij allemaal veel waarde aan.

Zie jij jezelf bij ons werken en kom jij het team versterken? Of wil je meer weten? Laat het ons weten en wie weet, tot snel! 😊

Maak kennis met de Donselaar Groep

een kleine sfeer impressie van onze mooie groep

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Manon

  Vragen over deze vacature?

  Manon