Naar de content

Donselaar Groep

Er is 1 vacature gevonden

Voor ieder wat wils

Vacatures

Open sollicitatie

Donselaar Groep
Fulltime
Renswoude
Bekijk vacature

Welkom bij de Donselaar Groep!

Wij zijn de Donselaar Groep. Acht jonge bedrijven vol ambitie. Samen willen we elke dag beter, slimmer en sterker worden. Zo blijven we zakelijk en persoonlijk groeien. Vanuit het overkoepelende Donselaar Groep ondersteunen we onze bedrijven met branding, e-commerce, finance en human resources. Wil jij de Donselaar Groep of een van onze bedrijven versterken met jouw talent? Check dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie!

De bedrijven binnen onze groep zijn Donselaar Tenten, Donselaar Structures, Tent Trading, Eurostretch, Rechargers, Outstanding, Villatent en Verdo Werkt.

Waarom werken bij Donselaar Groep?

Jong en gedreven team

Je komt in een jong, energiek en gedreven team terecht. Het kleine team zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden en je veel verantwoordelijkheid krijgt. Natuurlijk hoort er dan ook een gezellige borrel en leuke uitjes bij!

Doorgroeimogelijkheden

We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen. Samen met jou maken een we ontwikkelingsplan en kijken naar jouw doelen en toekomstvisie. Bij ons leer je niet alleen veel in het bedrijf, maar we faciliteren ook cursussen en opleidingen. We gaan het beste bij je naar boven halen.

Werken voor 8 hele leuke bedrijven

We werken voor alle bedrijven binnen de Donselaar Groep. Hierdoor heb je contact met veel collega’s en zijn de werkzaamheden erg afwisselend. Zo kan je op maandag erg druk zijn met werkzaamheden voor Outstanding en op dinsdag weer voor Donselaar Tenten.

Wist je dat…

Het aantal werknemers de afgelopen jaren enorm is gegroeid. In 2018 begonnen we met 4 werknemers en momenteel bestaat ons team uit 16 medewerkers!

Wij werken voor alle bedrijven binnen de Donselaar Groep?

Wij verschillende afdelingen hebben binnen de Donselaar Groep; HR, Marketing en Finance?

In de pauzes veel medewerkers fanatiek aan het pingpongen of tafelvoetballen zijn?

Wij de week afsluiten met een gezellige vrijmibo?

 

 

Dit is wie wij zijn!

Een kleine sfeerimpressie van Donselaar Groep

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Stel je vraag aan Manon

Meer weten over?

Manon