Naar de content

Donselaar | Ruimte voor industrie

Er is 1 vacature gevonden

Voor ieder wat wils

Vacatures

3D Tekenaar – Engineer

Donselaar | Ruimte voor industrie
Fulltime, Parttime
Alphen aan den Rijn
Bekijk vacature

Wij zijn Donselaar Industrie

We hebben meer dan 14 jaar ervaring in de tentenbranche. Sinds een aantal jaar hebben we volledig de focus gelegd op semipermanente bedrijfshallen en opslagtenten. Dit is een perfect alternatief voor permanente bouw.

Donselaar | Ruimte voor industrie verhuurt en verkoopt deze tenthallen. We helpen de klanten van A tot Z, denk aan het aanleveren van documenten voor de vergunningsaanvraag en het regelen van de op- en afbouw van de tenthal. Samen met de klant zorgen we voor de perfecte tent die voor lange tijd kan blijven staan.

Zo gaan we te werk!

Persoonlijk advies

Iedere klant wordt persoonlijk geadviseerd. Vaak staan onze tenthallen meer dan 6 maanden bij een klant op locatie. Het is dan van belang dat ze de tent zo kunnen samenstellen dat hij perfect past bij de wensen en behoeften.

Documenten voor vergunning

Wanneer de klant de vergunning gaat aanvragen zorgen wij ervoor dat hij alle documenten heeft om de aanvraag te kunnen doen. Denk aan technische tekeningen, een gedetailleerde offerte en het tentboek.

Transparante en open communicatie

In het hele proces van aanvragen tot het opbouwen van de tenthal blijven we continu met de klant in contact. We communiceren transparant over prijzen, levertijden en ook als dit nog niet duidelijk is. Zo weet onze klant altijd wat ze van ons kunnen verwachten.

Een kleine sfeerimpressie van Donselaar

Dit is wie wij zijn!

Wist je dat…

We jaarlijks 24.000 m2 tent verhuren en verkopen (dat zijn ongeveer 80 tenten)

In een jaar plaatsen we zo’n 150 rol- en loopdeuren in onze tenten.

Heijmans, Van Wijnen en Makro maken onder andere gebruik van onze opslagtenten.

De doeleinden van de tenten lopen uiteen van een overkapping voor laden en lossen tot een geïsoleerde tent voor een tijdelijke sporthal.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Stel je vraag aan Wesley

Meer weten over Donselaar Structures?

Wesley