Naar de content

Donselaar Tenten

Montagemedewerker

Word onderdeel van ons tentenstrijders team!

Kom jij ons hardwerkende en gezellige team versterken?

Lijkt het je leuk om dagelijks bezig te zijn met het opbouwen van (grote) opslaghallen en tijdelijke bedrijfsruimtes? Dan hebben we een toffe functie voor je! We zijn op zoek naar montagemedewerkers die onze bouwteams komen versterken. Weet je van aanpakken en wil jij werken in een jong en gedreven team? Lees dan vooral snel verder!

 

Wil je graag een dagje meedraaien? Geen probleem! Stuur een berichtje of bel naar Wesley om een afspraak te maken.

Wat kan jij van ons verwachten?

Elke maand een goed salaris tussen de €2500 en €3500 bruto per maand op basis van 45 uur. (afhankelijk van leeftijd en ervaring)

Afwisselend werk. Geen dag is hetzelfde en je komt op de meest uiteenlopende locaties.

We regelen dat je een pensioen opbouwt, zodat je er op je oude dag ook goed bij zit. Wel zo fijn!

Harde werkers moeten ook uitrusten. Op basis van een 45-urige werkweek krijg je 25 vakantiedagen per jaar.

Je komt in een jong en gedreven team terecht, die aan het einde van de dag proosten op een geslaagde werkdag in de kantine.

Legendarische bedrijfsfeestjes. Check vooral de aftermovie van ons laatste bouwvakfestival ‘Tropic Like It’s Hot’ om alvast in de sfeer te komen!

Een gezellige bar om met elkaar te proosten op een geslaagde werkdag.

Jouw werkzaamheden

In de ochtend start je op met een bak koffie aan de bar in ons pand in Woudenberg. Daar wacht je op je collega’s waarmee je naar de klus gaat. Deze klussen variëren van tenthallen die binnen één dag opgebouwd zijn tot meerdere tenthallen waarbij je twee weken op één locatie bezig bent. Soms red je het met alleen een heftruck of hoogwerker en soms zijn er grote kranen nodig om de klus te klaren. Dit maakt het werk afwisselend en je komt op de meest uiteenlopende locaties. Je zorgt er, samen met je collega’s, voor dat de tenthallen als een huis staan!

Zijn alle werkzaamheden voor die dag afgerond? Dan rijden jullie weer terug naar de zaak waar jullie alvast voorbereidingen treffen voor de volgende dag. Zo kunnen jullie ’s ochtend direct na de koffie vertrekken!

 

Onze ideale montagemedewerker

is fulltime of parttime beschikbaar

is fysiek sterk (of dat graag wil worden!)

is in het bezit van een rijbewijs (pré)

kan goed samenwerken. We werken vooral in teams, dus dit is erg belangrijk

en word ook onderdeel van ons leuke team!

Maak kennis met Donselaar Tenten

Sluit je aan bij ons hardwerkende tentenstrijders team!

Al meer dan 14 jaar zijn we dé tentenspecialist voor festivals en evenementen. Inmiddels zijn we ook al ruim 6 jaar gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van tijdelijke opslaghallen en bedrijfsruimtes, dit doen we onder de noemer ‘Donselaar Structures’. Sinds 2019 zitten we in ons gloednieuwe pand in Woudenberg, neem alvast een kijkje op je potentiële nieuwe werkplek. Inmiddels werken we met meer dan 50 medewerkers keihard aan de tofste projecten. Zo hebben we een compleet nieuwe werklocatie opgebouwd voor BMN Bouwmaterialen en overdekte laadlocatie voor Makro.

Het Donselaar Tenten team is jong, gezellig en zijn stuk voor stuk harde werkers. Bij hard werken hoort ook ontspanning en dat gebeurt na een dag hard werken in onze kantine. Deze is volledig uitgerust met een bar (inclusief drankjes), dartbord, pingpongtafel, een automaat vol lekkers en kratten vol met vers fruit.

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Wesley

  Vragen over deze vacature?

  Wesley