Naar de content

Donselaar | Ruimte voor succes

Vakantiewerk Montagemedewerker

Word onderdeel van ons tentenstrijders team!

Kom jij ons hardwerkende en gezellige team versterken?

Lijkt het op- en afbouwen van de gaafste (festival)tenten en tijdelijke accomodaties op de gaafste plekken jou wat? En ben je in de vakantieperiodes veel beschikbaar? Lees dan snel verder! Wat jouw achtergrond ook is: zolang je maar een echte aanpakker bent graag je handen uit de mouwen steekt komt het zeker goed. Ga aan de slag bij ons hardwerkende en gezellige montageteam!

Wij zijn Donselaar, dé specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties. Direct beschikbaar, laagdrempelig en van hoge kwaliteit. Wij beschikken over een compleet assortiment met professionele tenten op maat.

Ben jij op zoek naar uitdaging en veel werkplezier? Wil je werken in een jong team? Dan ben je bij Donselaar op de juiste plek.

Dit kan jij van ons verwachten

Een goed salaris: hier komen we samen sowieso over uit!

Uitdagend en afwisselend werk

Meebouwen voor de mooiste bedrijven, festival en events

Volop doorgroeimogelijkheden

Een jong, gedreven een gezellig team

Een gezellige bar om met elkaar te proosten op een geslaagde werkdag

Jouw werkzaamheden

Je komt aan bij ons pand in Woudenberg en start de ochtend met een kop koffie met je collega’s. Dan is het tijd om de bus in te gaan en te vertrekken naar de locatie. Op locatie aangekomen worden de vrachtwagens en auto’s gelost en kan de bouw van de tenten beginnen. De ene dag ben je met je team bezig met een groot project op bijvoorbeeld Mysteryland of Soenda, de andere dag bouwen jullie meerdere tenten op verschillende locaties. Jij zorgt er samen met je team voor dat onze tenten altijd staan als een huis! Naast het plaatsen van de tenten voer je als montagemedewerker ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit aan onze tenten en materialen.

Als de tent of tenten staan gaan jullie weer terug naar de zaak om te lossen en laden voor de volgende dag. Daarna sluiten jullie de dag gezellig af in de kantine met een biertje.

 

Wij zoeken iemand die..

Fulltime of parttime beschikbaar is in de vakantieperiodes

Fysiek sterk is (of dat graag wil worden!)

Woonachtig is in de regio Woudenberg/Scherpenzeel

Goed kan samenwerken

en word ook onderdeel van ons leuke team!

Maak kennis met Donselaar

Een jong, gezellig en hardwerkend bedrijf

Wij zijn Donselaar. Al meer dan 14 jaar zijn we dé tentspecialist voor festivals en evenementen. Sinds 2019 zitten we in een gloednieuw pand in Woudenberg en werken we inmiddels met meer dan 50 fulltimers keihard aan de tofste projecten.

Het zou heel goed kunnen dat je onze tenten al eens hebt zien staan op festivals als Defqon.1, Lowlands, Mysteryland, Dance Valley of Soenda. We zijn lekker bezig en daarom altijd op zoek naar nieuwe toppers!

Werken bij Donselaar is werken in een jong, gezellig en hardwerkend team. Na het harde werken sluiten we de dag af met een lekker biertje. Ook hebben we op vrijdagmiddag een borrel en is het vaak tot in de late uurtjes gezellig in onze kantine

Enthousiast geworden? yes

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Wesley

  Vragen over deze vacature?

  Wesley