Naar de content

Donselaar | Ruimte voor succes

Vrachtwagenchauffeur

Kom jij ons hardwerkende team versterken?

Rijd jij onze (festival) tenten naar de gaafste plekken? En lijkt het jou daarnaast leuk om mee te bouwen aan mooie projecten? Lees dan snel verder! Ga aan de slag bij ons hardwerkende en gezellige team!

Wij zijn Donselaar, dé specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties. Direct beschikbaar, laagdrempelig en van hoge kwaliteit. Wij beschikken over een compleet assortiment met professionele tenten op maat.

Ben jij op zoek naar uitdaging en veel werkplezier? Wil je werken in een jong team? Dan ben je bij Donselaar op de juiste plek.

Dit kun je van ons verwachten!

Iedere maand een goed salaris; hier komen we samen sowieso over uit!

Uitdagend en afwisselend werk

Meebouwen voor de mooiste bedrijven, festivals en events

Een jong, gedreven en gezellig team

Goede vervoers-, pensioen- en verlofregeling

Volop doorgroeimogelijkheden

Een gezellige bar om met elkaar te proosten op een geslaagde werkdag

Zo ziet jouw werkdag eruit!

Als Vrachtwagenchauffeur bij Donselaar heb je afwisselende werkzaamheden. Je rijdt in de vrachtwagen naar de locatie van de klus en bouwt mee met ons montageteam.

In de ochtend kom je aan op de zaak en drink je een kop koffie met je collega’s. Dan is het tijd om met je geladen vrachtwagen naar de klus te rijden. Eenmaal op locatie aangekomen los je de vrachtwagen en bouw je samen met je collega’s de tent(en) op. Wanneer de tent(en) staan rijd je weer terug naar de zaak om vervolgens de vrachtwagen weer te laden voor de nieuwe klus de volgende dag. Hard werken wordt beloond, daarom drinken we na werktijd gezellig met z’n allen een biertje in ons Strijderscafé!

Wij zoeken iemand die…

Fulltime of parttime beschikbaar is

In het bezit is van rijbewijs CE

Fysiek sterk is (of dat graag wil worden!)

Goed kan samenwerken

En word ook onderdeel van ons leuke team!

Maak kennis met Donselaar Tenten!

Sluit je aan bij ons tentenstrijders team!

Wij zijn Donselaar. Al meer dan 14 jaar zijn we dé tentspecialist voor festivals en evenementen. Sinds 2019 zitten we in een gloednieuw pand in Woudenberg en werken we inmiddels met meer dan 50 fulltimers keihard aan de tofste projecten.

Het zou heel goed kunnen dat je onze tenten al eens hebt zien staan op festivals als Defqon.1, Lowlands, Mysteryland, Dance Valley of Soenda. In 2023 hebben we een recordaantal festivals en evenementen waar we onze tenten op- en afbouwen. We zijn lekker bezig en daarom altijd op zoek naar nieuwe toppers!

Werken bij Donselaar is werken in een jong, gezellig en hardwerkend team. Na het harde werken sluiten we de dag af met een lekker biertje. Ook hebben we op vrijdagmiddag een borrel en is het vaak tot in de late uurtjes gezellig in ons Strijderscafé!

Enthousiast geworden? yes

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Wesley

  Vragen over deze vacature?

  Wesley