Naar de content

Dorrestijn Buiteninrichting

Assistent grondwerker

Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal

Wil jij graag een nieuw vak leren of ben je net klaar met school en wil je gewoon aan het werk? Ga samen met onze collega’s aan de slag als assistent grondwerker! We kunnen jouw hulp goed gebruiken en er zijn genoeg mogelijkheden om door te groeien.

Wanneer je nog niet genoeg ervaring hebt om zelfstandig als grondwerker aan de slag te gaan, is het mogelijk om te beginnen als assistent grondwerker. Via deze weg leer je alle belangrijke dingen die je moet weten als grondwerker en is het ook mogelijk om trainingen of cursussen te volgen. Zo kun jij straks zelfstandig én veilig op pad!

Er zijn veel mogelijkheden om aan de slag te gaan in de infra! Wil jij hier meer over weten? Dan is het mogelijk om bellen of appen naar Nick via 06-28712810. Mailen is natuurlijk ook mogelijk: dorrestijnbuiteninrichting@banenbij.nl.

Zo ziet jouw dag eruit!

Bij ons werk je altijd samen met één of meerdere collega’s. Van grondwerkers tot stratenmakers, oppermannen en kraanmachinisten: iedereen werkt mee om het project tot een succes te maken! Jij assisteert de zelfstandige grondwerkers en de kraanmachinist. Dat is belangrijk, want de kraanmachinist heeft geen goed overzicht op alle kabels en leidingen die in de grond zitten. Jij zorgt ervoor dat de kabels heel blijven en graaft mee op plekken waar de graafmachine niet bij kan.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal: vanuit deze plek werk je voornamelijk in de regio. Zo ben je nooit té lang onderweg en ben je weer lekker op tijd thuis. Doordat je ’s ochtends van de zaak vertrekt en ’s avonds weer op de zaak terugkomt, blijf je ook in contact met collega’s waar je niet direct mee samenwerkt. Daarnaast komen we elke vrijdagmiddag bij elkaar om de week gezellig met elkaar af te sluiten!

Assistent grondwerker - Dorrestijn Buiteninrichting

Dit krijg je!

Een startsalaris van € 1750 en € 2500 euro

Doorgroeien naar zelfstandig grondwerker, stratenmaker of voorman

Bij goede samenwerking: snel een vast contract

Goed gereedschap, werkkleding en PBM’s

Leuke borrels en teamuitjes

Assistent grondwerker - Dorrestijn Buiteninrichting - Veenendaal

Wij zoeken jou!

Als assistent grondwerker ga je aan de slag in een startersfunctie. Ervaring in het vak is dus mooi meegenomen, maar niet nodig! Onze collega’s leren je alle belangrijke kneepjes uit het vak. Daarnaast ben jij te omschrijven als deze persoon:

Je bent een échte aanpakker

Leergierig

Je vindt het geen probleem om in de buitenlucht te werken

Bij voorkeur heb je rijbewijs B en/of eigen vervoer

In beeld

Een kleine sfeerimpressie

Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal
Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal
Opperman - Dorrestijn Buiteninrichting, Veenendaal

Geef jouw carrière een goede start bij Dorrestijn Buiteninrichting!

Jij bent welkom bij Dorrestijn Buiteninrichting! Sinds 2010 zijn wij bekend als dé aannemer voor alle projecten in de infra en buiteninrichting. Naast ons eigen team -24 collega’s- werken we ook veel samen met onze collega-bedrijven: Dorrestijn Milieu en Best Gardens. Samen met deze twee bedrijven vormen we Dorrestijn Groep. Met alle kennis en vaardigheden onder één dak ontzorgen wij de klant van A tot Z!

We werken veel in de regio van Veenendaal, op verschillende soorten projecten: we werken mee met de aanleg van nieuwe bekabeling, riolering of asfalt of maken de grond bouwrijp. Als laatste werken we ook voor scholen: hier verzorgen we de complete aanleg voor schoolpleinen. En nee, dat is niet meer de stenen straat zoals een schoolplein vroeger was! 😉

We vinden het belangrijk dat we onze no-nonsens cultuur binnen het bedrijf blijven behouden: dat betekent dat iedereen transparant en eerlijk is tegen elkaar. Iedereen weet van aanpakken, maar houdt ook van een beetje gezelligheid op zijn tijd. Ben jij onze nieuwste aanwinst voor dit team?

Assistent grondwerker - Dorrestijn Buiteninrichting - Veenendaal

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist