Naar de content

Dorrestijn Buiteninrichting

Grondwerker

Grondwerker - Dorrestijn Buiteninrichting

Ben jij op zoek naar een baan waar je gewoon lekker buiten aan de slag kan gaan en de handen uit de mouwen kan steken? Ben jij daarnaast een echte aanpakker die niet bang is om vies te worden? Dan ben jij de geschikte grondwerker voor ons bedrijf!

Als grondwerker bij Dorrestijn Buiteninrichting ga je voornamelijk aan de slag in de regio van Veenendaal. Het aantal collega’s waar je mee aan de slag gaat is afhankelijk van de grootte van het project, maar je gaat in ieder geval nooit alleen te werk. Hier is het belangrijk dat je goed kan samenwerken met onze kraanmachinist, collega-grondwerkers en assistent grondwerkers.

Wil je meer weten over het werk als grondwerker? Neem dan contact op met Nick via 06-28712810 of mail naar dorrestijnbuiteninrichting@banenbij.nl

Dit krijg je!

Een fijn salaris: € 2250 tot € 3500 euro

Uitzicht op een vast dienstverband

Volg trainingen en cursussen en spijker je kennis bij!

Altijd goed gereedschap en goed zittende werkkleding

Bij vast dienstverband: een eigen werkbus (alles erop en eraan!)

Dit ga jij doen

Jij stapt dagelijks in één van onze werkbussen om naar een project in de regio te gaan. Samen met je collega’s ga je aan de slag met het graven van sleuven voor nieuwe riolering of het bouwrijp maken van de grond. Jij zorgt ervoor dat onze kraanmachinist geen belangrijke kabels raakt en je steekt voor op plekken waar de graafmachine niet bij kan. Je legt verantwoording af aan onze uitvoerder en daarnaast zie je onze projectleider ook regelmatig op de bouw verschijnen.

Grondwerker - Dorrestijn Buiteninrichting

Dit ben jij

Jij bent enthousiast, doortastend en een échte aanpakker. Je vindt het leuk om samen werken met collega’s en je weet jouw aanwijzingen en vragen goed over te brengen. Deze kennis breng je mee:

Je bent handig en weet hoe je om moet gaan met de bats

Je werkt gestructureerd en nauwkeurig

Bij voorkeur heb je rijbewijs B of BE

In beeld

Dorrestijn Buiteninrichting

Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal
Dorrestijn Buiteninrichting, Veenendaal
Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal

Voel je welkom bij Dorrestijn Buiteninrichting!

Een infraproject van A tot Z laten verzorgen? Dan moet je bij ons zijn. Met ons team aan grondwerkers, kraanmachinisten, stratenmakers en andere specialisten zorgen wij ervoor dat elk project een succes wordt. Een nieuwe riolering of andere bekabeling aanleggen? Wij zorgen ervoor dat de sleuven gegraven worden. Een nieuw huis bouwen op een stuk land? Wij maken de grond bouwrijp. Een compleet schoolplein verzorgen? Laat het maar aan ons over.

Dorrestijn Buiteninrichting zit gevestigd in Veenendaal, vlakbij de snelweg. Hierdoor zijn we goed bereikbaar! In hetzelfde pand vind je collega-bedrijven Dorrestijn Milieu en Best Gardens. Deze verzameling van bedrijven versterkt elkaar en maakt de vrijdagmiddagborrels nog eens extra gezellig!

Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist