Naar de content

Dorrestijn Buiteninrichting

Opperman

Dorrestijn Buiteninrichting, Veenendaal

Lijkt het jou leuk om te werken voor hele uiteenlopende opdrachtgevers zoals: gemeenten, aannemers, hoveniers of particuliere klanten? Werk jij graag in een hecht team? Bij Dorrestijn Buiteninrichting zijn we op zoek naar een gemotiveerde opperman die alle kennis in huis heeft om van elke klus een gegarandeerd succes te maken!

Dorrestijn Buiteninrichting is dé specialist in buiteninrichting, waterbouwwerken en infraprojecten in de omgeving van Veenendaal. Het team bestaat uit maar liefst 24 collega’s. Samen met alle grondwerkers, kraanmachinisten en uitvoerders zorgen jullie voor het beste resultaat. Wij werken zowel voor particuliere opdrachtgevers als zakelijke opdrachtgevers. Wij blijven onszelf graag ontwikkelen en dat geldt ook voor ons team! Iedereen kent elkaar en die Veense nuchterheid is hier zeker voelbaar.

Nieuwsgierig geworden en wil je graag wat meer informatie? Nick vertelt je er graag meer over. Bel Nick via 06-28712810 of stuur een mail naar dorrestijnbuiteninrichting@banenbij.nl.

Dit ga je doen

Samen met een hovenier of stratenmaker, ga jij aan de slag met een project in de regio. Als opperman ben je verantwoordelijk voor het klaarleggen en gereedhouden van de materialen en daarnaast houd jij je bezig met het voorbereidend werk. Denk aan het klaarmaken en aangeven van materialen, aanvoeren van stenen en grond, meten, uitzetten en het aftrillen van bestrating. Mede dankzij jouw hulp, kunnen je collega’s gemakkelijk alle werkzaamheden uitvoeren en zorgen jullie samen voor een mooi eindresultaat.

Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal

Een baan als opperman: dit kan je verwachten

Een goed salaris: € 1750 tot € 2500

Uitzicht op een vast contract

De kans om trainingen en cursussen te volgen!

Kleding, gereedschap en vervoer regelen wij voor je

Opperman - Dorrestijn Buiteninrichting, Veenendaal

Dit ben jij

Je weet van aanpakken, werkt graag met je handen en kan goed het overzicht bewaren. Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s en je kan niet wachten om straks een hecht team te vormen. Dagelijkse werkzaamheden voer je uit onder begeleiding van een ervaren stratenmaker of hovenier. Verder neem je mee:

Een proactieve instelling

Je bent een harde werker en weet van aanpakken

Je bent nauwkeurig en gestructureerd

In het bezit van rijbewijs B of BE

In beeld

Dorrestijn Buiteninrichting

Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal
Dorrestijn Buiteninrichting, Veenendaal
Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal

Een baan die écht bij je past!

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat elk project grondig aanpakt? Dan moet je bij ons zijn. Bij Dorrestijn Buiteninrichting in Veenendaal denken wij graag mee met de opdrachtgevers en gebruiken we onze kennis en ervaring om de wensen van onze opdrachtgevers te realiseren. Betrokkenheid en deskundigheid vinden wij heel erg belangrijk. Mede hierdoor blijven wij groeien en is er meer dan genoeg werk waar wij jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Samen met jouw collega’s: jong, oud, ervaren of onervaren, is geen enkel project onmogelijk.

Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist