Naar de content

Dorrestijn Buiteninrichting

Stratenmaker

Dorrestijn Buiteninrichting, Veenendaal

Waar onze grondwerkers en kraanmachinisten aan het werk zijn geweest, moet (meestal) ook weer nieuwe bestrating komen! Daarom zijn wij -Dorrestijn Buiteninrichting- op zoek naar jou: die échte aanpakker die mooie nieuwe bestrating maakt of oude bestrating er weer inlegt alsof er niks is gebeurd.

Dorrestijn Buiteninrichting bestaat uit een team van oppermannen, (assistent) grondwerkers, kraanmachinisten en natuurlijk de stratenmakers. Jullie zijn in totaal met 24 man en jullie gaan vooral in de regio van Veenendaal aan het werk. Met jouw ervaring als stratenmaker weet je precies wat je moet doen. hierdoor kun je zelfstandig aan de slag, maar je vindt het ook geen probleem om samen te werken met collega’s.

Onze collega’s staan te springen om jouw hulp. Laat dus snel van je horen! Direct bellen of appen met Nick is mogelijk via 06-28712810. Verstuur je liever eerst wat informatie via de mail? Dat kan op dorrestijnbuiteninrichting@banenbij.nl.

Dit doe je als stratenmaker

Samen met de anderen verzorg jij de bestrating van onze projecten. Denk hierbij aan het bestraten van een stoep, (klinker)weg of oprit. Daarbij zorg je er natuurlijk voor dat de bestrating op een goede en gladde ondergrond terecht komt. Jij zorgt er daarom voor dat alle benodigde voorbereidende werkzaamheden goed worden uitgevoerd voordat je begint met straten. Als laatste zorg je voor een goede afwerking, zodat de bestrating nog jaren kan blijven zitten!

Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal

Dit krijg je!

Als stratenmaker verricht je fysiek zwaar werk. Daar draaien we niet omheen! Hierdoor wordt jij bij ons ruim beloond voor jouw inzet. Dit krijg je voor jouw harde werk:

Lekker verdienen: gemiddeld tussen de € 2250 tot € 3500

Mogelijkheden om door te groeien: wordt voorman

Volg trainingen of cursussen en behaal certificaten!

Goed zittende werkkleding en goed gereedschap om mee te werken

Vervoer, verlof en pensioen wordt prima geregeld

Opperman - Dorrestijn Buiteninrichting, Veenendaal

Ben jij de persoon die we zoeken?

Diploma’s of ervaring zijn mooi meegenomen, maar niet verplicht. Het belangrijkste is dat je het vak wilt leren en elke dag een portie enthousiasme meebrengt naar je werkt! Jij bent die persoon die we zoeken als:

Je van aanpakken weet en fysiek zwaar werk geen probleem vindt

Eventueel al ervaring hebt met straten of je wilt dit leren

In het bezit bent van rijbewijs B of BE

In beeld

Dorrestijn Buiteninrichting

Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal
Dorrestijn Buiteninrichting, Veenendaal
Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal

Zet jouw nieuwe stap bij Dorrestijn Buiteninrichting!

Dorrestijn Buiteninrichting: wij zijn dé specialist in buiteninrichting en infraprojecten. Op dit gebied ontzorgen we de klant van begin tot eind: van het uitgraven tot het aanleggen van nieuwe riolering en straatwerk: samen met alle collega’s streven wij telkens weer naar de beste kwaliteit. Je kunt ons ook vinden als er een nieuw schoolplein aangelegd moet worden: hierbij toveren we de ouderwetse betonnen schoolpleinen om tot een groen en duurzaam veld met genoeg activiteiten voor de kinderen. In onze sector is altijd wat te doen!

Je komt bij ons terecht in een team van 24 medewerkers. Deze nieuwe collega’s zijn (assistent) grondwerkers, stratenmakers, kraanmachinisten of uitvoerders. Hoewel je niet met elke collega direct zult samenwerken, kom je elkaar wel elke dag tegen bij onze vestiging in Veenendaal. Bij deze vestiging tref je trouwens ook onze collega’s van Dorrestijn Milieu en Best Gardens aan. Samen met hen vormen wij Dorrestijn Groep!

Hier vinden we het belangrijk dat iedereen informeel en eerlijk met elkaar om kan gaan. We zijn direct tegen elkaar: zo weet iedereen gelijk waar het op staat! Pas jij goed tussen deze sfeer? Dan zoeken wij jou!

Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist