Naar de content

Dorrestijn Milieu

Vrachtwagenchauffeur

Dorrestijn Milieu - Veenendaal - Vrachtwagenchauffeur

Heb jij ervaring als chauffeur, maar wil je liever niet meer de hele dag lange afstanden rijden? In deze baan ga jij aan de slag met een ideale combinatie van rijden met de vrachtwagen en meehelpen met verschillende sloopwerkzaamheden. Ben jij de perfecte aanvulling voor ons team? Laat van je horen!

Slopen en saneren, dat is de korte omschrijving van wat wij bij Dorrestijn Milieu allemaal doen. Wij leggen de basis voor de verandering van oud naar nieuw. We slopen oude gebouwen op een efficiënte en duurzame manier, verwijderen asbest van daken, plafonds en muren en saneren de bodem. Al dat puin moet natuurlijk ook afgevoerd worden. Daarom zoeken we jou!

Benieuwd hoe een dag als vrachtwagenchauffeur bij Dorrestijn Milieu eruitziet? Stel dan je vraag aan Nick, hij helpt je verder! Je kunt hem bereiken door te bellen naar 06-34552219 of door te mailen naar dorrestijnmilieu@banenbij.nl.

Wat je krijgt als vrachtwagenchauffeur

Een mooi salaris. Verdien € 2500 tot € 3500 euro per maand!

Snel in vaste dienst bij goede samenwerking

Doorgroeimogelijkheden: in de buitendienst of op kantoor

Reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer

Goede pensioen- en verlofregelingen

Zo ziet jouw dag eruit!

Als vrachtwagenchauffeur bij Dorrestijn Milieu is geen dag hetzelfde! Aan het begin van de week ontvang jij een overzicht van adressen waar jij verwacht wordt. Daarbij valt waarschijnlijk direct op dat je soms niet alleen heen en weer hoeft te rijden: er wordt ook regelmatig verwacht dat je meewerkt op projecten! Veel dagen zijn dus afwisselend ingevuld: de ene keer ben jij wel de hele dag bezig met ladingen puin rijden en afvoeren en de andere dag ben je voornamelijk aan het meewerken. Nog een leuk voordeel: als vrachtwagenchauffeur spreek je ook veel collega’s. Dit gaat je vast niet vervelen!

Vrachtwagenchauffeur - Dorrestijn Milieu - Veenendaal

Wat we van jou verwachten als vrachtwagenchauffeur

In het bezit van rijbewijs C of CE

Meewerken is voor jou geen probleem: je bent daardoor ook handig

Je bent sociaal en helpt anderen graag

In het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze via ons te halen

In beeld

Dorrestijn Buiteninrichting

Dorrestijn Milieu Veenendaal
Dorrestijn Milieu Veenendaal
Dorrestijn Milieu Veenendaal

Je bent van harte welkom bij Dorrestijn Milieu uit Veenendaal!

Wat zoek jij in een nieuwe baan? Een leuke, afwisselende functie of vind je het heel belangrijk dat je het goed met je collega’s kan vinden? Wanneer je op beide vragen ‘ja’ hebt geantwoord, ben jij waarschijnlijk een geschikte nieuwe collega voor het team van Dorrestijn Milieu! Wanneer je bij ons in de kantine binnenkomt, zul jij waarschijnlijk direct merken: hier hangt een goede sfeer! Goed kunnen samen werken, maar ook buiten werktijd goed met elkaar om kunnen gaan vinden we bij Dorrestijn Milieu erg belangrijk.

Jij krijgt straks niet alleen te maken met de collega’s van Dorrestijn Milieu, maar ook met de collega’s van Dorrestijn Buiteninrichting. Samen met Dorrestijn Buiteninrichting vormen we de Dorrestijn Groep. Doordat beide bedrijven op dezelfde plek in Veenendaal te vinden zijn, zie je deze collega’s regelmatig en worden de vrijmibo’s nóg gezelliger!

Wil jij het liefste direct starten als vrachtwagenchauffeur bij Dorrestijn Milieu in Veenendaal? Laat van je horen! Bel Nick via 06-34552219. We horen graag van je!

Dorrestijn Milieu Veenendaal

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist