Naar de content

Energievanzelf

Er zijn 2 vacatures gevonden

Energievanzelf Maarsbergen

Voor ieder wat wils

Vacatures

Energievanzelf, Maarsbergen

Monteur zonnepanelen

Energievanzelf
€ 2500 - € 2800
40 uur
Maarsbergen
Bekijk vacature
Elektricien - Energievanzelf - Maarsbergen

Elektricien

Energievanzelf
€ 2500 - € 3300
40 uur
Maarsbergen
Bekijk vacature

Hi, welkom bij Energievanzelf!

Hoe mooi is het om tijdens je werk bij te kunnen dragen aan het duurzamer maken van Nederland? Met die gedachte zijn startte we in 2013 als jonge ondernemers met Energievanzelf. Met succes! Tegenwoordig kun je ons kantoor vinden op het bedrijventerrein in Maarsbergen. Vanuit hier zijn we actief als dé partner voor advies, levering en installatie van zonnesystemen.

Energievanzelf Maarsbergen

Zon = energie vanzelf

In de afgelopen jaren is het alleen maar belangrijker geworden om energie op een duurzame manier op te wekken. Huizen, schuren, bedrijfspanden, stukken grond: je kunt tegenwoordig overal zonnepanelen vinden! Ook bij Energievanzelf hebben we het erg druk met alle aanvragen voor zonnesystemen. Je zult je bij ons dus niet snel vervelen! Doordat we zowel bij particulieren als bij bedrijven aan de slag gaan, vind je bij ons veel verschillende projecten: binnen én buiten de regio.

Een jonge familieonderneming!

Energievanzelf is écht een familiebedrijf te noemen. Het bedrijf is namelijk opgericht door de broers Maarten en Fulco Ploeg. Samen begonnen zij met een kantoortje en werkplaats in Overberg, wat achter het ouderlijk huis zat. Ondertussen is de onderneming flink gegroeid en hebben we een groter pand in Maarsbergen. Ook zus Anna is betrokken bij het bedrijf: je kunt bij haar terecht voor al je vragen over projecten, processen en overige administratie. Doordat we flink gegroeid zijn met het team en het bedrijf zijn we langzamerhand weer toe aan een groter bedrijfspand. Schrik niet: wanneer we gaan verhuizen blijven we gewoon in dezelfde regio zitten!

Maak kennis met Energievanzelf!

Energievanzelf Maarsbergen
Energievanzelf Maarsbergen
Energievanzelf Maarsbergen
Energievanzelf Maarsbergen

Dit kan je verwachten

Werken bij Energievanzelf

Informele en jonge collega’s

We zijn jong familiebedrijf! De oudste collega is in de 30. Hierdoor vindt iedereen al snel aansluiting bij elkaar. Daarnaast is het hierdoor ook altijd gezellig op de vrijdagmiddagborrel! Daarnaast houden we ervan dat iedereen gewoon goed met elkaar omgaat. Iedereen zet zich elke dag in om onze projecten goed af te ronden. Daarvoor werken we allemaal mee!

Goede voorwaarden

Wanneer je bij ons aan het werk gaat, kan je verwachten dat alles goed is geregeld. Op je eerste werkdag ligt alles voor je klaar: werkkleding, gereedschap, een eigen bus (afhankelijk van ervaring) en eventuele benodigdheden voor op kantoor, zoals een laptop of telefoon. Je moet je werk gewoon goed kunnen uitvoeren!

Veel regionale projecten

Hoewel het ook weleens voorkomt dat je dat je wat verder weg aan het werk gaat, is het meeste werk in de omgeving van Maarsbergen te vinden. We streven ernaar om je uren zo goed mogelijk in te delen, zodat overuren niet teveel voorkomen. En gebeurd het wel dat je extra moet werken? Dan wordt je daar natuurlijk goed voor beloond!

Stel je vraag aan Gertjan

Vragen over Energievanzelf?

Gertjan