Naar de content

Eurostretch

Er zijn 2 vacatures gevonden

Voor ieder wat wils

Vacatures

Open sollicitatie

Eurostretch
Fulltime, Parttime
Terborg
Bekijk vacature

Confectiemedewerker

Eurostretch
€2300,- tot €3000,- bruto
Fulltime, Parttime
Terborg
Bekijk vacature

Wij zijn Eurostretch!

Eurostretch is dé stretchtentenspecialist van Europa. Met veel passie produceren wij in onze moderne werplaats in Terborg kwalitatieve stretchtenten. We werken in Nederland veel voor tentverhuurders, horeca en campings. Internationaal werken we samen met 5 agenten. Hierdoor staan onze tenten door heel Europa.

Onze adviseurs die een persoonlijk advies geven voor jouw tent, onze productiemedewerkers die de tenten lassen en onze confectiemedewerkers die de afwerking van onze tenten verzorgen: iedereen is een belangrijke schakel binnen Eurostretch.

Zo gaan we te werk!

Contact

Wanneer een klant interesse heeft in een stretchtent of meer informatie wil, kan er elke werkdag (telefonisch) contact worden opgenomen met ons sales team. Wij staan je altijd graag te woord en helpen de klant bij de keuze van de tent!

De bestelling

Wanneer de klant is geadviseerd en een keuze heeft gemaakt kan de bestelling worden geplaatst via telefonisch contact, de mail, de website of tijdens een locatiebezoek met één van onze sales medewerkers.

Werkvoorbereiding

Klaar om de stretchtent te produceren! Van te voren wordt er een productieplanning gemaakt zodat het team weet wanneer de bestelling klaar moet zijn voor oplevering.

Productie

Als eerst wordt het tentdoek in banen op lengte gesneden. Vervolgens worden deze banen aan elkaar gelast met een hoogfrequent lasmachine zodat gevraagde afmeting vorm begint te krijgen.

Confectie

Wanneer het tentdoek op maat is gemaakt, is het nu tijd voor de confectiemedewerkers om aan de slag te gaan. Zij werken de tent af door de lussenband aan het tentdoek te stikken.

Uitlevering

De stretchtent is nu helemaal klaar om uitgeleverd te worden bij de klant! Dit kan door middel van montage op de locatie, aflevering bij de klant of de klant haalt de bestelling op onze locatie op.

In beeld

Een kleine sfeerimpressie van Eurostretch

Wist je dat…

Eurostretch per jaar meer dan 75.000 m² aan stretchtenten produceert. Dat zijn bijna 12 voetbalvelden!

Wij werken met 2 grote lasmachines.

Onze tenten bijna op elk festival in Nederland staan.

Wij door de grote groei afgelopen jaar zijn uitgebreid naar 2 panden. In dit pand staat onder andere de showroom.

Ons team het afgelopen jaar is verdubbeld vanwege de enorme groei en vraag naar onze stretchtenten!

Wij overgebleven tentdoeken een nieuw leven geven door er tassen en laptop sleeves van te maken. Hierdoor stoten wij 50% minder CO² uit in onze productie.

Neem een kijkje

Bij een aantal toffe projecten van Eurostretch!

Stel je vraag aan Kirsten

Vragen over Eurostretch?