Naar de content

EVE Interieurbouw

Meubelmaker

EVE Interieurbouw, Renswoude

Word meubelmaker! In deze functie kan jij je creativiteit en technische inzicht volop gebruiken om de mooiste meubels te maken. Elke opdracht is anders, dat maakt dit werk zo leuk! Het team van EVE Interieurbouw uit Renswoude kan niet wachten om jou als nieuwe collega te verwelkomen.

Maatwerk, dat kun je vinden bij EVE Interieurbouw. Bij ons kom je in een klein team terecht, maar dat maakt het niet minder gezellig! Sinds 1 juli hebben we een nieuwe werkplaats met mooie machines en apparatuur, zodat jij straks nóg beter te werk kunt gaan. Je kunt bij ons een leuke, afwisselende baan verwachten.

Benieuwd naar onze nieuwe werkplaats of het team? Neem contact op met Gertjan via 06-34552219 of mail naar eve@banenbij.nl. Dan beantwoorden we al je vragen!

Dit mag je verwachten

Een goed salaris: € 2200 tot € 2900 euro per maand

Volg trainingen en opleidingen en spijker je kennis bij!

Groei door tot tekenaar of voorman

Goede regelingen voor verlof en pensioen

Dit worden jouw taken

Bij ons bedrijf komen dagelijks nieuwe opdrachten binnen voor op maat gemaakte meubels. Elke opdracht is anders en vraagt weer wat van jouw creativiteit en inzicht, waardoor je telkens weer een mooie uitdaging voor je hebt liggen! Als meubelmaker ben je in de werkplaats aan het werk, maar ga je ook op locatie aan het werk om meubels te monteren. Je maakt dan bijvoorbeeld tafels, stoelen en kasten. Er komen ook regelmatig speciale aanvragen binnen, waarbij het design volledig in handen ligt van EVE. Er is veel te doen, wanneer kom jij ons versterken?

EVE Interieurbouw, Meubelmaker, Renswoude

Dit breng je mee

Bij voorkeur heb je ervaring in het maken van meubels

In het bezit van een VCA-certificaat

Rijbewijs B en bij voorkeur BE

In beeld

EVE Interieurbouw

EVE Interieurbouw, Renswoude
EVE Interieurbouw, Renswoude
EVE Interieurbouw, Meubelmaker, Renswoude
EVE Interieurbouw, Renswoude

Wij zijn EVE Interieurbouw

Op maat gemaakte meubels? Daarvoor moet je bij ons zijn. Je kunt ons vinden in het buitengebied van Renswoude, waar we met een klein, maar hecht team werken aan de meest uiteenlopende meubels. Wanneer een klant een opdracht bij ons indient, starten we direct met het ontwerp. We maken een goed uitgewerkte tekening en zodra deze goedgekeurd is, gaan we aan de slag in onze werkplaats. Onze productiemedewerkers en meubelmakers werken samen om de materialen goed op orde te krijgen. Daarna kunnen de meubels in elkaar gezet worden. Eventueel monteren we nog op locatie, waar we gaan voor een goede afsluiting met een tevreden klant!

EVE Interieurbouw, Renswoude

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist