Naar de content

Foeth

Sales agent

Foeth | Barneveld

Ben jij een échte verkoper?

Sales is jouw tweede natuur! Jij hebt een vlotte babbel en je weet verkoopgesprekken of een fijne en natuurlijke manier te voeren. Zelfs op internationaal niveau! Je spreekt dan ook in ieder geval Engels of bij voorkeur zelfs andere talen, zoals Frans of Duits. Weet jij onze machines te verkopen?

Wil jij direct het een en ander over deze vacature bespreken? Sander – jouw contactpersoon – staat voor je klaar! Bel of app direct via 06-34552219. We beantwoorden je vragen graag!

Dit krijg je als sales agent

Goed salaris: hier komen we sowieso over uit!

Volg opleidingen en cursussen en spijker je kennis bij

Uitzicht op een vast contract

Goede apparatuur om mee te werken

Gezellige vrijmibo’s en leuke teamuitjes!

Verkoop machines over de hele wereld!

Machines die bij ons terecht komen, komen écht overal vandaan. En dat niet alleen: ze gaan na het reviseren weer naar fabrieken over de hele wereld toe. Dat betekent dus jij contact hebt met allerlei partijen, in allerlei verschillende talen. Jij spreekt dus minstens Engels, maar bij voorkeur ook Frans en/of Duits. Doordat je goed op de hoogte bent van verschillende werkwijzes en culturen, zorg je ervoor dat het contact tussen Foeth en de (ver)kopende partij soepel verloopt. Daardoor zorg je voor succesvolle in- en verkoop van machines. Ben jij dé geschikte persoon hiervoor?

Sales agent | Foeth

Dit ben jij

Technisch aangelegd en bij voorkeur heb je al wat verstand van machines en procesapparatuur.

Je spreekt minimaal Engels, maar bij voorkeur ook Frans en/of Duits

Netjes in geschrift in verschillende talen

In beeld

Foeth | Barneveld

Foeth | Barneveld
Sales agent | Foeth | Barneveld
Financieel administratief medewerker | Foeth Barneveld
Financieel administratief medewerker | Foeth | Barneveld

Vertrouwd partner voor procesapparatuur: Foeth

Iets om trots op te zijn: onze machines gaan de hele wereld over! Wij zorgen ervoor dat oude procesmachines compleet gerenoveerd worden en weer klaar zijn voor de toekomst. Dat is een stuk duurzamer dan telkens een nieuwe machine maken! Op het kantoor waar jij komt te werken zit je samen met een aantal andere sales collega’s. Zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en zijn boven alles óók gewoon hele gezellige collega’s. Net zoals de collega’s uit de werkplaats en het magazijn: zij komen geregeld langs voor een praatje en natuurlijk om samen te lunchen. Daarnaast hebben we gezellige vrijdagmiddagborrels en zijn er leuke teamuitjes. Een gezellig bedrijf waar jij je meteen thuis mag voelen!

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Sander

  Vragen over deze vacature?

  Sander
  Sander

  Vacature specialist