Naar de content

Foeth

Er is 0 vacature gevonden

Foeth | Barneveld

Voor ieder wat wils

Vacatures

Foeth: oude machines weer als nieuw

Al meer dan 100 jaar houden we ons bezig met het reinigen, mechanisch testen en reviseren van machines voor de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. We kopen onze machines in bij verschillende fabrieken die gaan sluiten en verkopen deze weer aan nieuwe fabrieken over de hele wereld! Werken bij Foeth is werken in een interessante en unieke markt, waarbij je veel gaat leren over onze specialistische ervaring en kennis over procesapparatuur. Wanneer start jij jouw carrière bij Foeth in Barneveld?

Foeth | Barneveld

In beeld

Een kleine sfeerimpressie

Foeth | Barneveld
Foeth | Barneveld
Foeth | Banenbij
Foeth | Barneveld

De geschiedenis van Foeth

Van oorsprong komen we helemaal niet uit Barneveld, maar uit Zaandam. Hier startte Arie Foeth een handel in producten zoals metaalschroot. Doordat er steeds meer fabrieken zijn te vinden in Nederland, groeit Foeth al snel uit tot een groot bedrijf waarbij er steeds meer in machines wordt gehandeld. Later beslissen we om ons vooral te focussen op machines uit de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Anno 2023 zijn we een van de grootste dealers in gebruikte machines ter wereld. Een hele prestatie!

Foeth | Barneveld

Dit kan je verwachten van de grootste machinehandel ter wereld!

In- en verkoop op internationaal niveau

Handelen in machines op internationaal niveau is een vak apart, maar het maakt het vak wel heel leuk en uitdagend! Je krijgt dus regelmatig met mooie opdrachten te maken.

Goede arbeidsvoorwaarden

Werken bij een groot bedrijf betekent dat alles goed geregeld is voor het personeel. Goed salaris, vakantiedagen goed geregeld én goede apparatuur om mee te werken.

Gezellig team!

Ondanks de grootte van het bedrijf, hebben we een leuke sfeer op het bedrijf in Barneveld. Er is weinig hiërarchie en iedereen gaat op een fijne manier met elkaar om. Daarbij hebben we ook leuke activiteiten met het personeel!

Stel je vraag aan Sander

Vragen over Foeth?

Sander