Naar de content

G. van Donselaar

Er zijn 2 vacatures gevonden

G. van Donselaar - Scherpenzeel

Voor ieder wat wils

Vacatures

G. van Donselaar - Scherpenzeel

Monteur mechanisatie

G. van Donselaar
€ 2500 tot € 3200 euro
40 uur
Scherpenzeel
Bekijk vacature
G. van Donselaar | Scherpenzeel

Leerling monteur mechanisatie

G. van Donselaar
€ 2000 tot € 2500 euro
40 uur
Scherpenzeel
Bekijk vacature

Voor als het écht goed moet zijn

Barre machines en constructies, die zijn bij ons genoeg te vinden! Klanten komen bij het mechanisatie gedeelte terecht om shovels, kranen, minigravers of aanhangers te brengen voor onderhouds- of reparatiewerkzaamheden. Daarnaast vind je bij ons ook een constructie gedeelte: hier worden de meest uiteenlopende constructies gemaakt: van een oplossing voor het werk in de agrarische sector tot een constructie voor het podium van een muziekfestival. Saai is het hier nooit!

G. van Donselaar - Scherpenzeel

Dit is G. van Donselaar!

1 Lekker normaal doen!

Wil jij werken binnen een nuchtere omgeving waar het motto ‘doe-maar-lekker-normaal’ centraal staat? Dan pas jij vast goed binnen het bedrijf! Hier moet gewoon werk verzet worden. Dat krijgen we alleen voor elkaar wanneer we ons daar samen voor inzetten. Iedereen is gelijk, dat is het belangrijkste!

2 Alles onder 1 dak

De meeste klanten zijn actief in de infra of in de agrarische sector. Het is dus belangrijk dat hier alleen met het allerbeste materiaal wordt gewerkt! Om zoveel mogelijk controle te houden over de kwaliteit, houden we alles in eigen beheer. Zo kunnen we klanten precies vertellen wat we hebben gedaan.

3 Een gezellig team!

De sfeer binnen het bedrijf is altijd dorps en gezellig gebleven. Bijna iedereen komt uit Scherpenzeel en omstreken. Een aantal van ons zijn wat ouder, maar er zijn ook een aantal jongere collega’s in het team. Dat verschil in leeftijd maakt trouwens niks uit: in de pauzes en op de vrijdagmiddag is het altijd gezellig!

Maak kennis met het bedrijf!

G. van Donselaar - Scherpenzeel
G. van Donselaar - Scherpenzeel
G. van Donselaar - Scherpenzeel
G. van Donselaar - Scherpenzeel

G. van Donselaar: een begrip in de regio

Mechanisatie en constructie, daar houden we ons al heel wat jaren mee bezig. De start van het bedrijf? Dat was in 1990. In dit jaar begon Gerard met het klussen aan auto’s, lichte bedrijfswagens, landbouwvoertuigen en andere machines. De jaren vlogen voorbij. Het aantal klanten, medewerkers en projecten groeide en in 2006 werd het tijd om te verhuizen naar een groter pand op het bedrijventerrein in Scherpenzeel. Hier kun je ons nu nog steeds vinden!

Vandaag de dag is Gerard nog steeds volop actief binnen het bedrijf. Samen met het team worden er verschillende projecten in de constructie en mechanisatie aangenomen. Daarnaast bestaat G. van Donselaar uit nóg een onderdeel: autogarage AutoCrew G. van Donselaar. Hier worden dagelijks auto’s binnengebracht voor APK, onderhoud of reparatie. Doordat het constructie- en mechanisatie gedeelte aangesloten zit op de autogarage, spreek je deze collega’s ook geregeld. Wie weet hebben zij nog een goed idee voor jouw werk of andersom!

G. van Donselaar - Scherpenzeel

Stel je vraag aan Gertjan

Vragen over G. van Donselaar?

Gertjan