Naar de content

Metaalzetterij Midden Nederland

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider MMN

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Voordat alle productiemedewerkers en metaalbewerkers aan de slag kunnen gaan, zorg jij ervoor dat de opdracht goed is voorbereid. Aan de hand van ons teken- en bestelprogramma controleer jij de bestelling, bereken je de kosten en maak je de planning. Jij weet alles in duidelijke taal te communiceren, zodat iedereen binnen het bedrijf met jouw aanwijzingen aan het werk kan.

Wanneer je de snelweg in Ede af komt rijden, is ons pand niet te missen! Je kunt MMN namelijk herkennen aan de grote glazen gevel en het enorme logo van MMN. Die glazen gevel laat onze transparantie zien: iedereen is welkom om een kijkje in de wereld van gevelbekleding te komen nemen!

Wil jij in de metaalzetterij aan de slag met het voorbereiden van opdrachten? Neem contact op met Gertjan via 06-34552219 of via mmn@banenbij.nl.

Dit bieden we jou!

Een goed salaris: hier komen we sowieso over uit!

Werkplek met goede kantine, bar en terras

Na je proefperiode direct een jaarcontract, daarna een vast contract

25 vakantiedagen

Goede regelingen voor woon-werk verkeer

Zo ziet jouw dag als werkvoorbereider eruit!

Als werkvoorbereider ben jij een belangrijke schakel in ons bedrijf! Door jouw werk kunnen onze werkplaatsmedewerkers namelijk aan de slag. Wanneer er een opdracht bij ons binnenkomt, zorg jij ervoor dat er een tekening gemaakt wordt, of -wanneer er al een tekening beschikbaar is- check je of de tekening klopt. Daarnaast zorg jij voor een kostenberekening en voor een kloppende, haalbare planning. Tijdens de productie van de gevelbekleding reageer jij proactief op problemen, veranderingen in de planning, of uitloop van het budget. Jij bent tevreden als de onderdelen binnen afgesproken tijd en budget op transport gaan!

Metaalzetterij Midden Nederland, Ede

Deze kennis neem je mee

MBO werk- en denkniveau

Je bent leergierig en weet van aanpakken

Je spreekt en schrijft goed Nederlands

Cijfers en planningen zijn voor jou geen probleem

In beeld

Methorst Projecten

(Leerling) metaalbewerker - Metaalzetterij Midden Nederland - Ede
(Leerling) metaalbewerker - Metaalzetterij Midden Nederland - Ede
(Leerling) metaalbewerker - Metaalzetterij Midden Nederland - Ede
(Leerling) metaalbewerker - Metaalzetterij Midden Nederland - Ede

Kom werken bij MMN Ede!

Wij zijn MMN, dé metaalzetterij uit Ede die gespecialiseerd is in gevelbekleding. We maken zetwerk t/m een lengte van 8000 mm, in meer dan 200 verschillende kleuren. Wij leveren totaalpakketten af: bij ons kan niet alleen het zetwerk besteld worden, ook spags, scharniermokken en snijwerk kunnen mee besteld worden. Zo weet je bij ons zeker dat alles voor elkaar is!

Het team van MMN bestaat uit metaalbewerkers, productiemedewerkers, werkvoorbereiders, planners en de directie. Het is een gezellige, informele groep. We proberen zoveel mogelijk tegelijkertijd pauze te houden en zijn op vrijdagmiddag regelmatig aan de bar te vinden die in onze kantine staat. Doordat ons pand slechts een aantal jaar oud is, kom je te werken op een schone, maar ook veilige werkplek. Wanneer ga jij binnen ons team aan de slag?

Metaalzetterij Midden Nederland, Ede

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Sander

  Vragen over deze vacature?

  Sander
  Sander

  Vacature specialist