Naar de content

Methorst Projecten

Allround grondwerker

Methorst Projecten, Woudenberg

Heb jij werkervaring, bijvoorbeeld als grondwerker, montagemedewerker of stratenmaker? Wat jouw achtergrond ook is: zolang je maar een echte aanpakker bent en niet bang bent om je handen vies te maken, komt het zeker goed. Ga aan de slag als allround grondwerker bij Methorst Projecten uit Woudenberg!

Wij zijn Methorst Projecten. “Niet graven, maar zuigen”, zie je op onze vrachtwagens staan. En daar staan we nog altijd achter, want het opzuigen van zand of andere grondstoffen is sneller, minder arbeidsintensief en veiliger. Met de dikste zuigwagens en blaascombinaties zorgen wij dat projecten snel worden afgerond!

Wil jij werken bij een dynamisch bedrijf met de beste zuig- en blaastechnieken? Solliciteer direct! Neem contact op met Nick via 06-28712810 of mail naar methorst@banenbij.nl. We horen graag van je!

Dit wordt voor jou geregeld

Elke maand een goed salaris: hier komen we samen sowieso over uit!

Direct een mooi contract (jaarcontract en later vast contract)

Verplichte trainingen en keuringen worden betaald door Methorst Projecten

Genoeg doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld naar zuigwagenmachinist

Wil je een opleiding volgen? Dat vinden we alleen maar super!

Veel gezelligheid binnen het team van 40 collega’s

Zo ziet jouw dag eruit

Op jouw nieuwe project ga je vanaf de tekening aan het werk. Samen met je collega’s pak je de voorbereidende- en grondwerkzaamheden op. Dat betekent dat je assisteert bij de zuig- of blaaswagen. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor een veilige uitvoering van het project, zowel voor jezelf als voor je omgeving. Je weet daarom de veiligheidsregels uit je hoofd en grijpt direct in als iemand deze regels overtreedt!

Methorst Projecten, Woudenberg

Jij neemt deze kennis mee

Je hebt een VCA-certificaat of bent bereid om deze gratis te halen

Samenwerken is voor jou geen probleem

Oplossingsgericht en gemotiveerd

Woonachtig in de regio van Woudenberg

In het bezit van rijbewijs B

In beeld

Methorst Projecten

Allround grondwerker - Methorst Projecten - Woudenberg
Methorst Projecten, Woudenberg
Methorst Projecten, Woudenberg

Een jonge en gezellige onderneming!

Wij zijn Methorst Projecten. Samen met 40 collega’s zorgen wij elke werkdag voor een zo efficiënt mogelijke uitvoering van onze projecten. Dat doen we samen met onze grondwerkers en  zuigwagenmachinisten, maar ook door onze mensen op kantoor: de werkvoorbereiders en projectleiders. Doordat iedereen van aanpakken weet, weten wij telkens weer projecten met succes af te leveren.

Binnen Methorst Projecten geldt: gewoon lekker normaal doen. Iedereen is hier gelijk aan elkaar en iedereen werkt samen met elkaar. Dat is ook na werktijd te merken: op vrijdagmiddag is het regelmatig nog tot laat gezellig in onze kantine. Dus, vind jij het leuk om bij een bedrijf te werken waar je naast mooie projecten, ook écht in een hechte club collega’s terecht komt? Dan is werken bij Methorst Projecten echt iets voor jou!

Allround grondwerker - Methorst Projecten - Woudenberg

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist