Naar de content

Methorst Projecten

(Leerling) machinist zuigwagen

Methorst Projecten, Woudenberg

Word jij onderdeel van onze #zwarejongens?

Zuig- en blaaswagens, jij weet hoe je dit zware geschut moet besturen! Als machinist zuigwagen ga jij samen met een collega heel Nederland door om te helpen op onze projecten. Ook als je nog geen ervaring hebt met het besturen van de zuigwagen, zijn er genoeg mogelijkheden om dit te leren. Wanneer start jij?

Wij zoeken jou voor het team van Methorst Projecten in Woudenberg! We zijn een gezellig en informeel bedrijf met zo’n 40 collega’s. Je kunt onze projecten in heel Nederland vinden, maar soms ook in België. Bij ons is altijd wat te beleven!

Lijkt het jou wat om te werken bij Methorst Projecten? Laat dan zo snel mogelijk van je horen! Nick is bereikbaar voor alle vragen op 06-28712810 of door te mailen naar methorst@banenbij.nl.

Dit krijg je

Goed salaris: afhankelijk van kennis en ervaring!

Snel een vaste aanstelling (jaarcontract en daarna vast contract)

Een gezellig en jong team

Veel leuke borrels en andere bedrijfsuitjes

Jouw taken als machinist zuigwagen

Jij bent dagelijks met de blaas- of zuigwagen onderweg naar projecten, in Nederland en soms ook België. Zodra je op de klus bent aangekomen, stap je uit en voer je het benodigde werk uit om de bouwstoffen op te zuigen. Je bestuurt dus niet alleen maar de vrachtwagen, maar voert ook zeker wat grondwerk uit. Je werkt op de meest uiteenlopende plekken zoals in kruipruimtes, op bouwplaatsen of op het dak. Als laatste ben je verantwoordelijk voor het handhaven van een veilige omgeving. Je neemt veiligheidsmaatregelen waar nodig en grijpt direct in als het mis dreigt te gaan. Je hebt dus een afwisselende functie!

(Leerling) machinist zuigwagen - Methorst Projecten - Woudenberg

Jij hebt deze vaardigheden

In bezit van een C of CE rijbewijs

Je beschikt over een VCA- en zuigwagenmachinist-certificaat of wilt deze via ons halen

Samenwerken met collega’s en klanten is voor jou geen probleem

Oplossingsgericht en verantwoordelijk

In beeld

Methorst Projecten

Methorst Projecten, Woudenberg
Methorst Projecten, Woudenberg
Methorst Projecten, Woudenberg

Wij zijn Methorst Projecten!

In ons team vind je jonge, gemotiveerde mannen en vrouwen. Veel van ons komen uit Woudenberg, Scherpenzeel of andere omliggende dorpen. Dat zorgt ervoor dat we dezelfde taal spreken en een hechte groep zijn. Door de jaren heeft is het team gegroeid naar zo’n 40 collega’s, waardoor er altijd wat te beleven is en er ook heuse bedrijfsfeestjes georganiseerd worden. We vinden het leuk als je onderdeel wordt van onze gezellige club. Wanneer mogen we jou verwelkomen?

Methorst Projecten, Woudenberg

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist