Naar de content

Verdo Werkt

Accountmanager Apeldoorn

Ben jij de matchmaker die wij zoeken?

‘Wanneer een vriend op zoek is naar iets of iemand, weet hij direct dat hij bij jou moet zijn. Jij hebt namelijk een breed netwerk en weet altijd wel iets aan te dragen. En heb je niet direct een goed antwoord, dan rust jij niet totdat jij je vriend hebt geholpen.’ Herken je dit? Dan heb jij de kwaliteiten van een allround recruiter. Maak er je baan van! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze vacature.

Dit kan je van ons verwachten!

Je verdient gemiddeld tussen de € 2500 en € 4000 euro

Telefoon, deze mag je ook privé gebruiken

Auto van de zaak, ook voor privé gebruik

25 vakantiedagen en 6,5 Atv-dagen

Je krijgt elk jaar een nieuw budget voor cursussen

Gezelligheid: regelmatig leuke borrels, uitjes en evenementen

Baas over je eigen werk, hierdoor heb je veel vrijheid!

Dit ga je doen!

Elke week handel jij heel wat sollicitaties af. Dat begint met het nalopen van de sollicitaties die in de inbox terecht zijn gekomen. Na een eerste selectie neem jij telefonisch contact op met kandidaten en nodig je deze personen uit voor een persoonlijk gesprek. Tijdens zo’n gesprek stel jij doelgerichte vragen en bepaal jij of deze persoon geschikt is voor één van onze opdrachtgevers.

Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een geschikt bedrijf: jij stelt de kandidaat voor en gaat eventueel mee naar het gesprek met de opdrachtgever. Als laatste benader jij ook zelf regelmatig kandidaten en bedrijven. Hierbij ga je op bezoek bij geïnteresseerde bedrijven. Je hebt dus een mooie verdeling tussen klantbezoeken en kantoorwerk!

Word partner

Dit vragen wij van jou!

Je bent woonachtig in de omgeving van Apeldoorn

Je bent sociaal en een fijne gesprekspartner

Je zet nét even dat stapje extra om jouw doelen te bereiken

Je spreekt en schrijft goed Nederlands

In het bezit van rijbewijs B

Kom jij het team in Apeldoorn versterken?

Tot 2021 vond je ons alleen in Renswoude, maar op dit moment maken we een flinke groeispurt door. Eind 2021 openden we namelijk onze tweede vestiging in Arnhem en in september 2022 klonk het startschot voor de derde vestiging in Nijmegen, maar we zijn nog lang niet klaar met groeien! Vanaf 1 april 2023 is onze vestiging in Apeldoorn ook geopend! Groei jij met ons mee?

Jij gaat aan de slag op onze vestiging in Apeldoorn. Wanneer jij start word je de derde collega voor het team in Apeldoorn. Dit zijn je directe collega’s. Het totale team is nog een stukje groter: er zijn twee collega’s actief in Nijmegen, vier in Arnhem en zes collega’s in Renswoude. Daarnaast zijn we onderdeel van de Donselaar Groep: een groep van zeven bedrijven met zo’n 150 collega’s.

Op vrijdagmiddag is er regelmatig een borrel of drinken we een biertje met elkaar en elke zomer hebben we een geweldig uitje met het team. Zo is er naast werk dus genoeg ruimte voor gezelligheid!

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Kirsten

  Vragen over deze vacature?

  Kirsten