Naar de content

Verdo Werkt

Allround Marketeer

Ben jij de creatieveling die wij zoeken?

Hey jij daar, wij hebben hulp nodig! Wij zoeken een creatieve, enthousiaste marketeer die ons team komt versterken.

Jij bent een inspirator en je draait al even mee. Je bent ervaren in het marketing vak en je hebt een uitstekend gevoel voor het creëren van pakkende content. Jij gaat in deze rol aan de slag met het bedenken en uitwerken van marketingcampagnes. Ludieke teksten schud je zo uit je mouw en zet jij Verdo Werkt nóg beter op de kaart.

Werken als Allround marketeer: veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Werk. Dat is er genoeg voor onze sollicitanten die in de techniek, bouw, infra of logistiek aan de slag willen, maar ook voor jou als marketeer bij Verdo Werkt. Je kunt Verdo Werkt ondertussen vinden in Renswoude, Arnhem en Nijmegen en we zijn nog lang niet klaar!

Jij weet als geen ander hoe je de doelgroep kan bereiken en je bent toe aan een volgende stap. Wil jij werken bij een leuk bedrijf waar jij jezelf nog volop kan ontwikkelen, dan drinken we graag een kop koffie met je!

Allround marketeer - Verdo Werkt

Wat mag je van Verdo verwachten?

Salaris vanaf € 2700,- tot € 3700,- per maand afhankelijk van je ervaring

Een telefoon voor zakelijk en privé gebruik

25 vakantiedagen en 6,5 Atv-dagen

Jaarlijks opleidingsbudget

Ont-zet-tend veel gezelligheid: vrijdagmiddagborrels, citytrips, evenementen en meer!

Een jong en gemotiveerd team

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met SEO-proof vacature- en webteksten (voor verdowerkt.nl, verdopayroll.nl en banenbij.nl), het uitdenken van een strategisch marketingplan om Verdo op al onze locaties zo goed mogelijk op de kaart te zetten, recruitmentwebsites (zoals Indeed, Werkzoeken.nl en uitzendbureau.nl), alle marketing campagnes, en nog heel veel meer… Hierbij zijn jouw eigen ideeën meer dan welkom!

Een voorbeeld van een eerste project is het overgaan naar onze nieuwe huisstijl. Jij weet precies hoe je dit strategisch en communicatief vaardig kunt doen! Vanaf de eerste werkdag krijg je voor projecten veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Allround marketeer - Verdo Werkt

Verdo Werkt!

Verdo Werkt: sinds 2007 zijn we actief in de personeelsbranche. Tot 2021 vond je ons alleen in Renswoude, maar op dit moment maken we een flinke groeispurt door. Eind 2021 openden we namelijk onze tweede vestiging in Arnhem, in september 2022 opent de derde vestiging in Nijmegen en in april 2023 opende onze vierde vestiging in Apeldoorn. Gelukkig zijn we nog lang niet klaar met groeien!

Als Allround marketeer krijg je te maken met het team van Verdo (12 recruiters en 1 marketeer), maar ook met de marketing afdeling van de Donselaar Groep. De holding waar Verdo Werkt met zeven andere bedrijven onder valt.

Benieuwd naar Verdo Werkt en de Donselaar Groep? We hebben je nog zoveel te vertellen! Wanneer kom jij langs voor een bakkie?

Wat verwacht Verdo van jou?

 • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in Communicatie of Commerciële economie
 • Bij voorkeur minimaal 3 jaar werkervaring
 • Je weet goede teksten te schrijven, die SEO-proof zijn
 • Creatief en doortastend
 • (Basis)kennis van Google applicaties (Google Analytics, Google Ads)
 • Je spreekt de taal van onze doelgroep: lekker normaal én enthousiast

Ons team kan niet wachten op jouw komst, laat dus snel van je horen! Neem contact op met Sven Hardeman via telefoonnummer 0612185289 of solliciteer direct!

Enthousiast geworden?

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Kirsten

  Vragen over deze vacature?

  Kirsten