Naar de content

Vlastrans

Er is 1 vacature gevonden

Vlastrans team

Voor ieder wat wils

Vacatures

Vrachtwagenchauffeur

Vlastrans
In overleg
Fulltime
Harfsen
Bekijk vacature

Wij zijn Vlastrans.

Vlastrans is de expert in het transporteren van levend vee met een hart voor dierenwelzijn. Op dit moment hebben wij 2 vestigingen: Scherpenzeel en Harfsen. Onze kernexpertise ligt bij het zorgvuldig vervoeren van varkens, zeugen en biggen naar bestemmingen zoals slachterijen en verzamelplaatsen voor export, waarbij we de routes binnen Nederland,  België en Duitsland op ons duimpje kennen. Voor ons staat het welzijn en de hygiëne van de dieren voorop. Dit is niet alleen een belofte, maar een dagelijkse missie om ons werk voortdurend te verheffen tot de hoogste standaarden van zorg en kwaliteit.

Waarom werken bij Vlastrans?

Wat je kan verwachten

Mogelijkheid om door te groeien

We zijn een bedrijf wat volop in ontwikkeling is. Daardoor bieden we veel (doorgroei)mogelijkheden!

Leuke bedrijfsuitjes

Bij Vlastrans hebben we elk halfjaar een gezellig bedrijfsuitje, van gezellige kerstborrels tot bourgondische BBQ-avonden. We houden wel van een gezellig feestje!

Een gezellige werkomgeving

De agrarische sector is uitdagend, maar bij Vlastrans hechten we waarde aan een goede werksfeer waar ruimte is voor humor.

Wist je dat…

  • Vlastrans trots is op zijn twee vestigingen in Scherpenzeel en Harfsen
  • Wij een authentiek familiebedrijf zijn met een geschiedenis van 30 jaar en dat inmiddels de derde generatie actief is binnen het bedrijf.
  • Vlastrans in 2023 het aantal voertuigen heeft verdubbeld.

Maak kennis met Vlastrans

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Vlastrans én het team? Dan ontmoeten we je graag! Je kunt ons bereiken door te bellen naar Marc Vlastuin via via 06-15244970 of door te mailen naar marc@vlastrans.nl. Wanneer start jij binnen het team?

Stel je vraag aan Marc van Vlastuin

Vragen over Vlastrans?