Naar de content

BBM Interieurbouw

Er zijn 2 vacatures gevonden

BBM Interieurbouw, Renswoude

Voor ieder wat wils

Vacatures

BBM Interieurbouw, Renswoude

Interieurmonteur

BBM Interieurbouw
€ 2500 - € 3100
40 uur, Fulltime
Renswoude
Bekijk vacature
BBM Interieurbouw, Renswoude

Voorman stellingbouw

BBM Interieurbouw
€ 2500 - € 3100
40 uur, Fulltime
Renswoude
Bekijk vacature

BBM, interieurmontage op internationaal niveau!

Zit jij het beste op je plek bij een gezellig familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en heb je oog voor interieurmontage? Dan is BBM Interieurbouw echt een geschikte werkgever voor jou! Wij zijn op zoek naar een voorman stellingbouw en een interieurmonteur.

Wij zijn BBM Interieurbouw. In 2003 opgericht door Bert van den Bruinhorst om de volledige focus te leggen op interieurmontage van winkels, woningen, kantoren en andere bedrijfspanden. Bijna 20 jaar verder, zijn we ondertussen een bekende partij in de wereld van interieurmontage en stellingbouw. Inmiddels onder leiding van de zoons van Bert: Dirk en Gerben. De tweede generatie!

BBM Interieurbouw, Renswoude

Werken bij BBM

Wat je kan verwachten

Afwisselende, kortlopende projecten

Interieur, dat kom je overal tegen. Hierdoor kom jij dus ook op de meest uiteenlopende projecten terecht! Die projecten duren meestal 1 tot anderhalve week.  Hierdoor heb je dus veel afwisseling in het werk en ben je nooit weken op dezelfde plek aan het werk.

Nationaal of internationaal?

BBM werkt over de hele wereld, waardoor jij ook in het buitenland aan het werk kan gaan. Spanje, Luxemburg, Engeland, maar ook Dubai of Canada. Ook dit zijn kortlopende projecten, waardoor je nooit máánden van huis bent. Vind jij dit nu echt helemaal niks? Geef dat aan, dan word je niet voor deze projecten ingepland!

Goede voorwaarden

Goede voorwaarden = belangrijk! Daarom zorgen we voor goed gereedschap, een telefoon van de zaak en naarmate je langer bij ons werkt: een bus van de zaak, ook voor woon-werk verkeer. Je krijgt daarnaast alle reisuren uitbetaald en bij overnachting worden alle kosten voor de overnachting en eten en drinken betaald. Gewoon goed geregeld!

Hallo nieuwe collega! Dit is team BBM

Jouw toekomstige collega’s? Die komen bijna allemaal uit de buurt van Renswoude. Het is een gezellige mix van voornamelijk jonge mensen, met daartussen een aantal oudere en meer ervaren medewerkers van 40 tot 50 jaar. Alle collega’s zijn erg betrokken met elkaar en staan altijd klaar om je te helpen. Daarnaast werken Dirk en Gerben beide regelmatig mee op projecten en staat de deur van hun kantoor altijd open voor vragen. Zo blijft iedereen goed op de hoogte van wat er speelt binnen het bedrijf!

Alle collega’s zetten zich elke werkdag weer in om de beste projecten af te leveren. Daar mag -naast een goed salaris- best wat tegenover staan! Op vrijdagmiddag is er daarom altijd een gezellige borrel. Daarnaast organiseren we de dag voor de bouwvak een leuk uitje met een afsluitende BBQ en hebben we rond de kerst ook altijd een leuke activiteit. Zo gaan we volgend jaar met het hele team naar de Vrienden van Amstel Live!

BBM Interieurmontage, Renswoude

Maak kennis met BBM Interieurbouw

BBM Interieurbouw, Renswoude
BBM Interieurbouw, Renswoude
BBM Interieurbouw, Renswoude
BBM Interieurbouw, Renswoude

Ben jij helemaal enthousiast geworden van BBM én het team? Dan ontmoeten we je graag! Je kunt ons bereiken door te bellen naar Gertjan via 06-34333888 of door te mailen naar bbm@banenbij.nl. Wanneer start jij binnen het team?

Stel je vraag aan Gertjan

Vragen over BBM Interieurbouw?

Gertjan