Naar de content

Dorrestijn Milieu

Bouwopruimer

Dorrestijn Milieu Veenendaal

Ga samen met ons aan de slag op de meest uiteenlopende projecten in de regio! Ben jij een échte aanpakker en houd jij ervan om projecten netjes en overzichtelijk te houden? Dan ben jij degene die we zoeken! Bij ons kun je (zonder opleiding) aan het werk als bouwopruimer bij Dorrestijn Milieu in Veenendaal.

Bij Dorrestijn Milieu leggen we de basis voor nieuwe projecten. We slopen oude gebouwen op een zo duurzaam mogelijke manier, verwijderen asbest en saneren de bodem. Alles zodat onze partners op een goede basis kunnen beginnen met de bouw van nieuwe projecten. Jij helpt mee met het veilig, schoon en overzichtelijk houden van onze projecten. Wanneer kunnen we je inplannen?

Wil je meer informatie over de werkzaamheden die je gaat uitvoeren, het salaris wat je krijgt of heb je een andere vraag? Bel of app naar Nick via 06-28712810. Je kunt ook mailen naar dorrestijnmilieu@banenbij.nl.

Dit krijg je!

Jij bent onmisbaar om onze projecten goed te laten verlopen. Daarom krijg je natuurlijk een goede beloning voor jou inzet! Dit kan je verwachten:

Een goede beloning: gemiddeld verdien je € 2000 tot € 3000 euro

Vaste dienst: dat kan al na een paar maanden!

Bij ons heb je veel ruimte om door te groeien: bijvoorbeeld tot sloper

Goede regelingen voor pensioen, verlof en woon-werk verkeer

Dit ga je doen

Jij zorgt ervoor dat projecten schoon en overzichtelijk blijven. Jij ruimt het puin op, assisteert je collega’s door de goede gereedschappen aan te leveren en mee te helpen met het uitvoeren van de werkzaamheden en door binnenkomende materialen te verdelen. Dat puin weet jij trouwens zo goed mogelijk van elkaar te scheiden, zodat belangrijke materialen opnieuw gebruikt of gerecycled kunnen worden. Je voert afwisselende werkzaamheden uit, waardoor je veel plezier zult beleven aan je werk!

Dorrestijn Milieu Veenendaal

Deze kennis neem je mee

Wanneer je als bouwopruimer aan de slag wilt gaan, zijn diploma’s of eerdere ervaringen niet verplicht. Wel is het belangrijk dat jij te omschrijven bent als het volgende:

Je weet van aanpakken en vind het geen probleem om buiten te werken

Je bent sociaal en helpt anderen graag

Flexibel en leergierig

In beeld

Dorrestijn Buiteninrichting

Dorrestijn Milieu Veenendaal
Dorrestijn Milieu Veenendaal
Dorrestijn Milieu Veenendaal

Dorrestijn Milieu, de partner voor slopen en saneren!

Wij zijn Dorrestijn Milieu, samen met onze collega-bedrijven Dorrestijn Buiteninrichting en Best Gardens onderdeel van Dorrestijn Groep. We zijn dé partner voor de sloop van gebouwen, winkelinrichtingen en voor asbest- en grondsanering. Wij zorgen voor een goede start voor bouwbedrijven, interieurbouwers en particulieren.

Dorrestijn Milieu is gevestigd in Veenendaal. Hier vind je ons kantoor, werkplaats en magazijn. Iedereen start én eindigt hier zijn werkdag. Ook aan het einde van de week kan je hier al je collega’s vinden. Dan drinken we namelijk met z’n allen een biertje om het weekend in te luiden! We zijn een jong en gezellig team. Je zult je hier dus zeker welkom voelen!

Wanneer start jij als bouwopruimer bij Dorrestijn Milieu? Bel naar Nick via 06-28712810. We kijken uit naar je komst!

Dorrestijn Milieu Veenendaal

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist