Naar de content

Dorrestijn Milieu

Sloper

Dorrestijn Milieu Veenendaal

Een gebouw slopen. Dat klinkt heel simpel, maar om dat echt goed en duurzaam te doen heb je best wat inzicht nodig! Ben jij die vakman die alles zo efficiënt en goed mogelijk weet te slopen? Dan zoeken wij jou!

Bij Dorrestijn Milieu in Veenendaal ga je aan het werk op verschillende soorten projecten. We slopen oude kantoorpanden, huizen, schuren of winkelinrichtingen. Op onze projecten gaan we zo duurzaam mogelijk aan de slag: dat betekent dat we zoveel mogelijk materiaal willen hergebruiken en andere materialen zo goed mogelijk van elkaar scheiden zodat deze gerecycled kunnen worden.

Ben je benieuwd wanneer je kunt beginnen met deze functie of heb je een andere vraag? Bel of app Nick via 06-28712810. Je kunt ook mailen naar dorrestijnmilieu@banenbij.nl

Zo ziet jouw werkdag eruit

Elke ochtend ben jij op de zaak te vinden. Je stapt samen met jouw collega’s in de werkbus om naar het project te gaan. Je vindt onze projecten op verschillende plekken in het land: binnen de regio, maar soms ook in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam of Venlo. Als sloper pak jij de volgende werkzaamheden op:

Je houdt je bezig met hakken, boren, slijpen en snijden van beton

Het ontmantelen van verschillende installaties

Het scheiden van puin en herbruikbaar materiaal

Jouw voorwaarden

Als sloper krijg je te maken met fysiek zwaar werk. Daarom mag jij van ons verwachten dat je goed beloond wordt! Dit regelen wij voor jouw inzet:

 • Elke maand een mooie loonstrook: € 2250 tot € 3500 euro per maand
 • Doorgroeimogelijkheden: bijvoorbeeld naar kantoor
 • Binnen enkele maanden een vast contract
 • Goede werkkleding, gereedschap, machines en PBM’s
 • Woon – werk verkeer goed geregeld
Dorrestijn Milieu Veenendaal

Dit ben jij

Jij draait je hand niet om voor fysiek zwaar werk. Sterker nog: jij houdt er wel van om gewoon lekker aan de slag te gaan! Daarnaast vind je het ook fijn om gelijk resultaat te zien van je werk.

Jij weet zo efficiënt mogelijk aan de slag te gaan

Fysiek sterk en een echte aanpakker

Je hebt technisch inzicht

In het bezit van rijbewijs B

In beeld

Dorrestijn Buiteninrichting

Dorrestijn Milieu Veenendaal
Dorrestijn Milieu Veenendaal
Dorrestijn Milieu Veenendaal

Dorrestijn Milieu zoekt jou!

Wanneer je bij ons aan het werk gaat, ga je aan de slag bij dé partner voor slopen en saneren in de regio van Veenendaal. Je vind ons bedrijf vlakbij de oprit van de A12, waardoor we goed bereikbaar zijn! Bij ons bedrijfspand zit iedereen bij elkaar: alle collega’s van kantoor, het magazijn en de werkplaats. Daarnaast vind je hier ook alle mensen van partner-bedrijven Dorrestijn Buiteninrichting en Best Gardens.

Bij ons geldt: tijdens werktijd houden we van aanpakken en na werktijd houden we van veel gezelligheid. Hierdoor vinden we het belangrijk dat er goed contact blijft bij alle collega’s. Daarom is iedereen op vrijdagmiddag in de kantine te vinden en organiseren we meerdere keren per jaar leuke activiteiten met alle collega’s bij elkaar.

Ben jij die persoon met een échte aanpakkersmentaliteit, maar ook iemand die graag in een gezellig team terecht wilt komen? Dan zoeken wij jouw als nieuwste onderdeel van ons team!

Dorrestijn Milieu Veenendaal

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist