Naar de content

Energievanzelf

Elektricien

Elektricien - Energievanzelf - Maarsbergen

Ben jij die zelfstandige elektricien die er (zonne)energie van krijgt om werk uit te voeren wat niet alleen leuk is om te doen, maar ook nog eens goed is voor het klimaat? Dan ben jij de elektricien die past bij Energievanzelf uit Maarsbergen!

In 2013 zijn wij – Maarten en Fulco – begonnen als kleine onderneming in de zonnepanelen. Vanaf dit jaar werden huizen, bedrijfspanden en andere gebouwen een stukje energie neutraler gemaakt: Door ons, maar ook door zonne energie. Want zonlicht = energievanzelf! In de afgelopen jaren zijn we flink gegroeid, waardoor er ruimte is voor nieuwe mensen in ons team. Daarom zoeken we jou!

Heb je interesse in deze functie en ben je benieuwd naar Energievanzelf? Bel Gertjan via 06-34333888 of mail naar energievanzelf@banenbij.nl.

Jouw beloning

In deze baan krijg jij veel verschillende werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Daar staat natuurlijk een goede beloning tegenover! Dit kan je verwachten:

Een mooie loonstrook: salaris tussen de € 2500 en € 3300

Je krijgt een eigen bus met je eigen gereedschap

25 vakantiedagen en 13 Atv-dagen

Genoeg doorgroeimogelijkheden, zowel buiten als op kantoor

Een gezellig en jong team: iedereen is 20 tot 35 jaar

Elke week een vrijdagmiddagborrel en twee keer per jaar een leuk teamuitje!

Jouw werkzaamheden

Op het moment dat er ergens nieuwe zonnepanelen geïnstalleerd worden, moet er natuurlijk ook het een en ander gebeuren op het gebied van elektrotechniek. Jij gaat daarom aan de slag met het plaatsen van nieuwe groepenkasten, het aanleggen van nieuwe groepen in de meterkast, het aanleggen van bekabeling van de groepenkast naar de omvormer en je sluit het internet aan. Op projecten ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten: het is daarom belangrijk dat je representatief bent en in oplossingen kan denken. Als laatste weet jij ook hoe je offertes moet maken en contact moet onderhouden met onze klanten. Een leuke, afwisselende baan!

Elektricien - Energievanzelf - Maarsbergen

Jouw profiel

Je hebt genoeg ervaring om zelfstandig als elektricien aan de slag te gaan

Representatief en sociaal

In het bezit van rijbewijs B of BE

Jij hebt energie en weet van aanpakken!

In beeld

Energievanzelf

Elektricien - Energievanzelf - Maarsbergen
Elektricien - Energievanzelf - Maarsbergen
Elektricien - Energievanzelf - Maarsbergen
Elektricien - Energievanzelf - Maarsbergen

Over Energievanzelf

Zonne-energie: het is dé toekomst voor energie in Nederland! Daarom zetten wij ons elke werkweek weer in om Nederland een stukje duurzamer te maken. Wij zorgen ervoor dat klanten volledig ontzorgt worden: van begin tot eind regelen we alle werkzaamheden. Van werkvoorbereiding tot het in werking stellen van de zonnepanelen!

Bij Energievanzelf houden we van een informele sfeer. Korte lijnen en direct contact met de juiste persoon: dat is waar we voor staan. We vinden het belangrijk om er met z’n allen iets moois van te maken, maar naast het werk houden we ook van gezelligheid. Zo vinden we het gezellig om de week met iedereen af te sluiten in onze kantine in Maarsbergen. Ben jij straks de nieuwste aanwinst voor ons team?

Elektricien - Energievanzelf - Maarsbergen

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Gertjan

  Vragen over deze vacature?

  Gertjan
  Gertjan

  Vacature specialist