Naar de content

Energievanzelf

Monteur zonnepanelen

Energievanzelf, Maarsbergen

Zonnepanelen leggen is altijd een goed idee, dat spreekt bij jou voor zich. Hoe ze worden gelegd, dat vind jij belangrijker. Want net als bij Energievanzelf, doe jij de dingen graag goed. Ook heb je flink wat spierballen, want het werk dat je doet is erg fysiek. Energievanzelf groeit snel en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe zonnepanelen helden met affiniteit voor techniek en duurzaamheid!

Sinds 2013 is Energievanzelf uit Maarsbergen dé partij als het gaat om zonnesystemen! Adviseren, leveren en installeren: Energievanzelf regelt het voor de klant. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Samen streven we naar een schoner milieu door middel van zonnepanalen.  Aanschaffen van zonnesystemen, aanvragen van een nieuwe meter of het opvragen van je verbruik: wij regelen het hele proces van begin tot het eind.

Krijg jij energie van deze gave baan? Twijfel niet en neem contact op met Gertjan (06-34333888) of stuur een mail naar energievanzelf@banenbij.nl.

Dit bieden wij jou

Salaris tussen de € 2500 en € 2800 euro

Ruimte om door te groeien binnen Energievanzelf

Een bedrijfsbus met goede materialen om je werk veilig en goed uit te voeren

Mogelijkheden tot scholing en cursussen

Werken in een gezellig en jong team

Draag jij bij aan een duurzamere wereld?

Voor de functie als monteur zonnepanelen zorg jij dat alle uiteenlopende installaties die draaien op zonne-energie, goed worden geplaatst. Als monteur gebruik jij je eigen energie om de kracht van Energievanzelf goed over te brengen op de klanten. Verder kan je goed zelfstandig werken maak ook in een team ben je op je gemak. Zonnepanelen monteren op schuine en platte daken, kabels aanleggen van de zonnepanelen naar de meterkast en het onderhouden van personeel: allemaal werkzaamheden waar jij je dagelijks mee bezig gaat houden. De projecten zijn op verschillende locaties door het land. Dat kan voor een drukke planning zorgen maar hierdoor is geen werkdag hetzelfde!

Energievanzelf Maarsbergen

Omschrijf jij jezelf als de juiste match voor Energievanzelf?

Energievanzelf wil iedereen laten profiteren van duurzame energie. Wij leveren optimaal rendement en voldoen aan de strengste kwaliteitscriteria. Eerlijk, goed werk leveren en vakmanschap: dat is het anderen jou omschrijven. Want net als wij, doe jij de dingen graag goed. Jij bent net als wij eerlijk en je maakt waar wat je zegt. Daarnaast heb jij:

Een afgeronde technische opleiding

Relevante werkervaring is mooi meegenomen

In het bezit van een rijbewijs

Affiniteit met techniek en zonnesystemen

In beeld

Energievanzelf

Elektricien - Energievanzelf - Maarsbergen
Elektricien - Energievanzelf - Maarsbergen
Elektricien - Energievanzelf - Maarsbergen
Elektricien - Energievanzelf - Maarsbergen

Ben jij binnenkort onze nieuwe collega?

Het team van Energievanzelf is in de laatste jaren ontzettend hard gegroeid. We werken samen met een gezellige club van vaste collega’s, maar hebben ook regelmatig zzp’ers op onze projecten lopen. Hoewel we flink door blijven groeien, vinden we het belangrijk dat we een goede binding houden. Daarom starten we op maandagochtend met een kop koffie en eindigen we de week op vrijdagmiddag met een gezellige borrel in onze kantine in Maarsbergen. Daarnaast organiseren we geregeld leuke uitjes. Zit jij binnenkort ook tussen alle collega’s?

Energievanzelf, Maarsbergen

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Gertjan

  Vragen over deze vacature?

  Gertjan
  Gertjan

  Vacature specialist