Naar de content

Exclusieve dakterrassen

Monteur dakterrassen

Exclusieve Dakterrassen, Woudenberg

Wil jij graag aan de slag gaan in een afwisselende baan en vind je het leuk om bij mensen thuis over de vloer te komen? Als monteur dakterrassen heb je een leuke functie waarbij je bezig gaat met hoveniers- timmer- en stratenmakerswerkzaamheden. Bij deze unieke functie ga jij je zeker vermaken!

Door een toenemend aantal projecten kunnen wij bij Exclusieve Dakterrassen jouw hulp goed gebruiken! Je vindt ons bedrijf in aan de Stationsweg in Woudenberg. We zijn onderdeel van Sandro Groep en vormen met z’n allen één team. Samen zijn we expert in sierbestrating, waarbij wij gespecialiseerd zijn in dakterras- en balkonvloeren.

Word jij enthousiast van het aanleggen van dakterrassen en balkons? Neem contact op met Gertjan! Bel naar 06-34333888 of mail naar exclusievedakterrassen@banenbij.nl. We helpen je graag verder!

Wat we bieden

Een aantrekkelijk salaris dat bij jouw kennis en ervaring past!

Snel een vast contract

Doorgroeimogelijkheden tot voorman

Goed gereedschap en fijne werkkleding

Een informeel bedrijf met gezellige collega’s

Dit worden jouw werkzaamheden!

Jij bent de meeste tijd bij mensen thuis aan het werk. Doordat iedere klant andere wensen heeft en doordat je meestal op hoogte aan het werk bent, vraagt elke klus inzicht, creativiteit en eigen verantwoordelijkheid! Samen met je collega verwijderen jullie de oude vloer, plaatsen jullie de nieuwe keramische tegels en wanneer nodig zorgen jullie voor de juiste accessoires. Zo plaats je regelmatig terrasverlichting, plantenbakken of een overkapping. Na twee á drie dagen is het project afgerond en de klant helemaal tevreden. Met een tevreden gevoel gaan jullie naar de volgende klus!

Monteur dakterrassen

Jouw vaardigheden

Diploma's en werkervaring zijn mooi, maar belangrijker is jouw motivatie

Je hebt technisch inzicht en weet altijd een goede oplossing

In het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te halen

Sociaal en representatief

In beeld

Exclusieve dakterrassen

Exclusieve Dakterrassen Woudenberg
Exclusieve Dakterrassen, Woudenberg
Exclusieve Dakterrassen, Woudenberg
Exclusieve Dakterrassen Woudenberg
Exclusieve Dakterrassen Woudenberg

Wij zijn Exclusieve Dakterrassen

Exclusieve Dakterrassen uit Woudenberg is gespecialiseerd in het aanleggen van exclusieve dakterrassen en balkons. We zorgen ervoor dat simpele platte daken en lege balkons worden omgetoverd tot luxe projecten met een uniek design. Daarbij werken we het liefste met keramische tegels, mooie terrasverlichting en goede accessoires. Elk project is anders en dat maakt het werk zo leuk!

Onze monteurs zijn altijd op pad! We hebben een aantal monteurs in vaste dienst, maar werken ook veel samen met zzp’ers en vakantiekrachten. Daarnaast vind je 4 collega’s op kantoor. Zij zorgen ervoor dat de projecten soepel verlopen en beantwoorden de eventuele vragen van jouw klanten. Doordat we gewoon lekker normaal met elkaar omgaan kunnen we goed samenwerken en hebben we een gezellig team! Wanneer ga jij bij ons aan de slag?

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Gertjan

  Vragen over deze vacature?

  Gertjan
  Gertjan

  Vacature specialist