Naar de content

Exclusieve dakterrassen

Er is 1 vacature gevonden

Exclusieve Dakterrassen Woudenberg

Voor ieder wat wils

Vacatures

Exclusieve Dakterrassen, Woudenberg

Monteur dakterrassen

Exclusieve dakterrassen
In overleg
40 uur
Woudenberg
Bekijk vacature

Van een simpel dak of balkon, naar een heerlijke plek om te vertoeven in de zomer: daarvoor moet je bij ons zijn! Van een dakterras tot daktuin en van het verzorgen van buitenverlichting tot plantenbakken: wij regelen het. Hierdoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Ga jij aan de slag in ons gezellige team?

Wij zijn Exclusieve Dakterrassen. Te vinden aan de Stationsweg Oost in Woudenberg. We zijn onderdeel van Sandro Groep en vormen met z’n allen één team. Sandro is de offline partner voor zakelijke én particuliere klanten en bij Bestratingsweb.nl (ook onderdeel van Sandro Groep) is onze sierbestrating online verkrijgbaar. Met onze collega-bedrijven weten we jouw tuin, dakterras en balkon van top tot teen te verzorgen!

Exclusieve Dakterrassen Woudenberg

Het team

Exclusieve Dakterrassen

Een gezellig en informeel team, dat kun je bij ons zeker verwachten! Binnen Exclusieve Dakterrassen vind je gemotiveerde collega’s die zich dagelijks bezig houden met het bouwen van de mooiste dakterrassen in verschillende delen van Nederland. Hierbij werken we samen met onze vaste medewerkers, maar ook zzp’ers en vakantiekrachten. Daarnaast zijn er nog eens 4 medewerkers die actief zijn op het kantoor in Woudenberg: zij houden zich bijvoorbeeld bezig met administratie, klantencontact, verkoop en werkvoorbereiding. Omdat de mannen van de buitendienst elke ochtend én elke middag langs de zaak komen, blijft iedereen goed op de hoogte van wat er op projecten en op kantoor gebeurt. Goed contact tussen alle collega’s, dat vinden we belangrijk!

Exclusieve Dakterrassen Woudenberg

Wat we maken

Terrasvloeren

Het belangrijkste voor een mooi balkon of dakterras is een mooie én goede ondergrond. Daarom werken we uitsluitend met keramische tegels. Dat zorgt voor een onderhoudsarme, stabiele én veilige vloer!

Daktuinen

Van een plat dak naar een mooie groene plek waar je in de zomer (en zelfs ook winter) heerlijk kunt zitten: laat de transformatie naar een daktuin maar aan ons over!

Accessoires

Een mooi balkon of dakterras valt of staat met de juiste afwerking. Daarom zorgen we niet alleen voor een mooi terras met genoeg groen, maar ook voor de verlichting, plantenbakken, kunstgras en hekwerken. Hier is alles compleet!

In beeld

Exclusieve Dakterrassen Woudenberg
Exclusieve Dakterrassen Woudenberg
Exclusieve Dakterrassen Woudenberg
Exclusieve Dakterrassen Woudenberg
Exclusieve Dakterrassen Woudenberg

Duik in de wereld van Exclusieve Dakterrassen!

Stel je vraag aan Gertjan

Vragen over Exclusieve dakterrassen?

Gertjan