Naar de content

FS Groen

Hovenier

FS Groen, Woudenberg

Weet jij de mooiste tuinen te maken?

Ben jij een échte vakman op het gebied van groen? Een echte aanpakker die van alle zandvlaktes of vervallen tuinen de mooiste plekken weet te maken? Dan ben jij dé geschikte hovenier om het team van FS Groen in Woudenberg te versterken! Lees meer over de vacature.

Nick staat klaar om alle vragen over de vacature van FS Groen te beantwoorden. Bel of app hem via 06-28712810 of mail naar fsgroen@banenbij.nl.

Wat jij krijgt als hovenier

Fijn salaris: verdien tot € 2700 bruto per maand

Bij een goede samenwerking, kans op een vast dienstverband

Werkkleding, gereedschap en vervoer om naar de klus te gaan

Wekelijks gezellige borrels op de vrijdag!

Leuke teamuitjes, minimaal 2x per jaar

Doorgroeimogelijkheden tot voorman hovenier

Klein of groot: door jou wordt elke tuin een prachtige plek!

Mooie tuinen en tevreden klanten: daar wordt jij écht vrolijk van! Bij de start van een nieuwe klus ga je aan de hand van de tekening aan de slag met de werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de grond netjes en egaal gemaakt wordt, je zet de tekening uit in de tuin, en je start met het aanleggen van het groen, de bestrating en eventueel een overkapping of andere accessoires. Je werkt meestal samen met één of meerdere collega’s en de klussen waar jij aan de slag gaat zijn meestal op maximaal 45 minuten rijden van Woudenberg te vinden. Zo ben je nooit uren onderweg naar een klus!

FS Groen

Wat wij van jou verwachten als hovenier

Je hebt al een aantal jaar ervaring als hovenier

Zelfstandig werken is voor jou geen probleem

In het bezit van rijbewijs B of BE

In beeld

FS Groen | Woudenberg

FS Groen
FS Groen
FS Groen
FS Groen

Goed en duurzaam: FS Groen uit Woudenberg

Iedere tuin een beetje FS Groen! Wij proberen elke tuin die op ons pad komt om te toveren tot een fijne plek waar je het hele jaar door prima kunt zijn. Een mooi terras, veel groen en mooie bloeiende planten. Dat zijn de tuinen die we het liefste aanleggen. Na de aanleg komen we trouwens maar al te graag terug om het onderhoud uit te voeren. Zoals eigenaar Frits zelf zegt: “dat is écht de kroon op je werk, onderhoud uitvoeren aan de tuin die je zelf hebt aangelegd. Jaren later terugkomen op dezelfde plek om te zien dat jouw tuin er nog steeds prachtig uitziet.” Hoewel we ons elke werkdag inzetten voor mooie tuinen, vinden we plezier in het werk ook heel belangrijk. Daarom drinken we elke vrijdag gezellig een biertje en organiseert Frits minimaal twee keer per jaar een leuk teamuitje. We zijn een hecht team en kijken uit naar jouw komst!

FS Groen

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist