Naar de content

FS Groen

Er zijn 3 vacatures gevonden

FS Groen

Voor ieder wat wils

Vacatures

FS Groen

Voorman hovenier

FS Groen
tot € 3000
Fulltime, Parttime
Woudenberg
Bekijk vacature
FS Groen, Woudenberg

Hovenier

FS Groen
tot € 2700
Fulltime, Parttime
Woudenberg
Bekijk vacature
FS Groen | Woudenberg

Leerling hovenier

FS Groen
€ 2000 - € 2300
Fulltime, Parttime
Woudenberg
Bekijk vacature

Iedere tuin een beetje FS Groen

Bloeiende tuinen, daar worden we blij van. Het liefste leggen we veel groen en mooie planten aan om een prachtige natuurlijke plek te creëren. Combineer dat met (terras)materialen die lang meegaan en je hebt een tuin die er het hele jaar door fantastisch uitziet!

Vanuit deze passie om mooie tuinen te creëren gaan we elke werkdag aan de slag. Klanten zien die passie ook en daardoor krijgen we steeds meer aanvragen voor het aanleggen of onderhouden van een tuin! Deze mooie resultaten hebben we natuurlijk te danken aan het hele team, die zich volop inzet om mooie tuinen af te leveren. Ondertussen wordt het zo druk, dat we op zoek zijn naar jou. Help jij ons straks mee om elke tuin een beetje FS Groen te geven?

FS Groen

In beeld

Een kleine sfeerimpressie

FS Groen
FS Groen
FS Groen
FS Groen

Over FS Groen

16 jaar geleden richtte eigenaar Frits Staal het bedrijf FS Groen op. Dat deed hij vanwege zijn passie voor het hoveniersvak en de mooie Engelse tuinen. Dat die passie er nog steeds is, zie je wel vanwege zijn betrokkenheid bij alle projecten. Het liefste ontwerpt hij alle tuinen zelf en werkt hij van begin tot eind mee aan het project. Dit zorgt voor korte lijnen en snelle acties wanneer er iets geregeld moet worden voor één van de tuinen. Werken binnen een kleiner bedrijf zorgt ervoor dat jij vanaf dag 1 veel vrijheid en vertrouwen krijgt. Je krijgt ook meer een allround rol: je hebt zelf contact met de klant, je wordt betrokken bij alle onderdelen van het project en jouw mening speelt een belangrijke rol. Veel vrijheid en eigen inbreng zorgt ervoor dat er een fijne werksfeer heerst!

FS Groen

Wij zijn FS Groen!

Goede voorwaarden

Alles is tot in de puntjes geregeld. Je krijgt werkkleding van het bedrijf, goed gereedschap om mee te werken, een eigen bus (bij eigen projecten) en leuke borrels en teamuitjes. Opleidingen of cursussen volgen mag natuurlijk ook!

Klein team, 100% inzet

FS Groen heeft klein, maar hecht team. Dat betekent dat je jouw collega’s goed leert kennen en veel met dezelfde personen samenwerkt. We verwachten dat iedereen zich 100% inzet voor het werk. Zo houd je het leuk voor jezelf, maar ook voor de ander.

Vergeet niet om schik te maken!

Hard werken betekent niet dat je geen plezier tijdens het werk mag hebben. Waar het kan mag je natuurlijk lekker jezelf zijn, oneindig veel grapjes maken of keihard meezingen met de radio. Buiten werk om is dat natuurlijk helemaal prima. Op de vrijdagmiddagborrel bijvoorbeeld of tijdens een teamuitje. Vinden we alleen maar leuk!

Stel je vraag aan Nick

Vragen over FS Groen?

Nick