Naar de content

FS Groen

Voorman hovenier

FS Groen

Ben jij helemaal thuis in de wereld van groen?

Jij bent iemand met verstand van groen. Het efficiënt en netjes aanleggen van een tuin? Daarvoor moeten we bij jou zijn. Je hebt inzicht en je weet van aanpakken. Aan de hand van de tekening zie jij direct het eindresultaat voor je. Ben jij die ervaren man of vrouw die we zoeken? Ga aan de slag als voorman hovenier!

FS Groen uit Woudenberg zoekt jou! Heb je vragen of wil je de vacature liever gewoon telefonisch bespreken? Nick – vacaturespecialist – staat voor je klaar. Bel of app hem via 06-28712810. Mailen mag ook: fsgroen@banenbij.nl.

Dit krijg je als voorman hovenier

Goed salaris: verdien tot € 3000 bruto per maand

Lange termijn samenwerking: uitzicht op vast dienstverband

Werkkleding en gereedschap wordt voor je geregeld

Een eigen bus om naar de klus te gaan

Elke week een goed verzorgde vrijmibo!

Twee keer per jaar een teamuitje

Een baan waarbij plezier in het werk centraal staat

Tover jij zandvlaktes om tot prachtige tuinen?

Jij zorgt ervoor dat onze projecten vlekkeloos verlopen. Dat doe je door mee te werken, maar ook door je bezig te houden met de planning, de benodigde materialen en het budget. Jij bent daarnaast ook het aanspreekpunt van de klant. Wanneer je bij ons komt werken, krijg je met de meest uiteenlopende projecten te maken: aanleg van bedrijfstuinen, op maat gemaakte tuinen, aanleg van vijvers, veranda’s, sierbestrating of buitenkamers. Je komt écht van alles tegen! Hoe jij aan het werk moet gaan, hoeven we jou als ervaren hovenier niet te vertellen. We vertrouwen erop dat jij alle kennis hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. Vrijheid en eigen inbreng, dat vinden we belangrijk!

FS Groen | Woudenberg

Wat we verwachten van een voorman hovenier

Diploma’s of opleidingen zijn mooi, maar we vinden het nog belangrijker dat jij kennis van zaken hebt in de praktijk!

Je hebt ervaring als hovenier en al eerder zelfstandig een project geleid.

In het bezit van rijbewijs B of BE

In beeld

FS Groen | Woudenberg

FS Groen
FS Groen
FS Groen
FS Groen

Kom jij het team van FS Groen versterken?

Zeg je tuinaanleg, dan zeg je FS Groen! Hoewel ons team nog niet zo groot is, zijn we steeds meer een begrip in de regio van Woudenberg. Het is ons doel om tuinen – van klein tot groot – om te toveren tot een fijne plek waar je het hele jaar lang goed kunt vertoeven. Daarbij zorgen we ervoor dat de tuin zo efficiënt mogelijk wordt aangelegd, zodat onze klanten zo min mogelijk last ervaren van het aanleggen van de tuin. Dat betekent dat we onder werktijd flink doorwerken, maar niet zonder plezier in het werk en wat gezellig geouwehoer tussendoor! Daarnaast is er elke vrijdag een goed verzorgde borrel, met een hapje en een drankje. En niet te vergeten: er is twee keer per jaar een uitje met alle collega’s! Wanneer kom jij ons team versterken?

FS Groen | Woudenberg

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist