Naar de content

FS Groen

Leerling hovenier

FS Groen | Woudenberg

Tijd om een nieuw vak te leren? Word leerling hovenier!

Klaar met school óf klaar met het werk wat je nu doet? Tijd voor een nieuwe carrière! Werken in het groen is fantastisch, al zeggen we het zelf. 😉 Lekker in de buitenlucht aan de gang, veel afwisseling in je werk en exclusieve projecten. FS Groen uit Woudenberg zoekt jou als leerling hovenier!

Direct aanmelden of liever eerst wat vragen bespreken? Nick helpt je verder. Hij is bereikbaar via 06-28712810 of via fsgroen@banenbij.nl.

Dit krijg je: leerling hovenier

Een prima startsalaris: € 2000 tot € 2300 bruto per maand

Opleiding wordt voor je geregeld. Volg een BBL-opleiding!

Een vaste baan met een goed contract

Veel doorgroeimogelijkheden!

Gezellige vrijmibo’s en teamuitjes

Werkkleding, gereedschap en beschermingsmiddelen liggen klaar

Van leerling naar zelfstandig hovenier

Dat je als leerling nog niet zoveel weet, is logisch. Daar hoef je je dus ook écht geen zorgen over te maken. Bedenk je maar: al die ervaren mannen zijn ook ooit net zoals jij begonnen! Ze helpen je graag. Jij wordt gekoppeld aan één van de voormannen die je alles van het hoveniersvak laat zien. Daarna begin je met wat simpelere klusjes. Denk aan schoffelen, het plaatsen van grindmatten of het poten van planten. Gaat dat allemaal goed? Dan krijg je steeds meer taken, met meer uitdaging! Na een aantal maanden weet jij veel taken al zelfstandig uit te voeren. De voorman helpt je nog af en toe met wat klusjes, maar je bent al bijna volledig een zelfstandig hovenier!

FS Groen

Dit verwachten we van een leerling hovenier

Je bent enthousiast en je wilt graag leren

Tuinen en groen? Daar word jij heel blij van!

Heb je al een rijbewijs? Dat is mooi meegenomen

In beeld

FS Groen | Woudenberg

FS Groen
FS Groen
FS Groen
FS Groen

Jouw nieuwe werkgever: FS Groen uit Woudenberg

Wil jij graag aan het werk in een wat kleiner, hecht team? Dan moet je bij FS Groen in Woudenberg zijn! Eigenaar Frits Staal richtte het bedrijf een aantal jaar geleden op vanwege zijn passie voor het hoveniersvak. Frits is nog altijd van begin tot eind betrokken bij de projecten van FS Groen: de meeste tuinen worden door hem zelf ontworpen en je komt hem ook regelmatig tegen op de projecten. Dan werkt hij namelijk gewoon mee! Hij en de collega’s hebben een duidelijke kijk op het werk bij FS Groen: “Onder werktijd werken we flink door. Je wilt een klant natuurlijk zo min mogelijk overlast geven, dus dat betekent dat je een tuin ook zo snel mogelijk wilt aanleggen. Dat betekent natuurlijk niet dat er geen tijd voor plezier is tijdens het werk. Je hoeft maar één keer langs te lopen of je hoort de onderlinge schik die we met elkaar hebben. Daarnaast is het altijd gezellig op de vrijdag, dan is er een goed verzorgde borrel. En; vergeet de teamuitjes niet!” Wij kijken ernaar uit om je alles over het hoveniersvak te leren. Hopelijk tot snel!

FS Groen, Woudenberg

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist