Naar de content

Groendak

Commercieel medewerker verkoop

Groendak Scherpenzeel

Heb jij altijd je woordje klaar en vind je het leuk om klanten te adviseren over het aanleggen van een natuurdak? Ben jij daarnaast sterk met tekst en cijfers? Dan ben jij geschikt om ons team te versterken als commercieel medewerker verkoop bij Groendak in Scherpenzeel!

“Planten op het dak, dat is ons vak!” Bij Groendak een van onze favoriete uitspraken. Met onze dienstverlening proberen we Nederland telkens een stukje groener te maken. Een sedum- heide- of turfdak, of juist een complete daktuin: wij regelen het allemaal. “Groen” bezig zijn tijdens je werk? Dat gaat bij ons zeker lukken!

Ben je benieuwd naar de functie of heb je nog wat vragen over Groendak? Neem contact met ons op! Jouw contactpersoon -Gertjan- is te bereiken via 06-34333888 of door te mailen naar groendak@banenbij.nl.

Jij kan dit van ons verwachten…

Je krijgt een goed salaris, hier komen we gegarandeerd over uit!

Uitzicht op een vast contract

Veel doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Werken in een jong en enthousiast team!

Dit worden jouw werkzaamheden

Jij bent de meeste tijd te vinden bij ons kantoor in Scherpenzeel. Vanuit hier sta je onze klanten per mail en telefonisch te woord. Je beantwoord vragen en adviseert over groene daken en gevels en zodra het gesprek is afgerond maak je een eerste prijsvoorstel. Jij zorgt ervoor dat deze wordt verstuurt naar de klant en je zorgt voor een goede opvolging van dit prijsvoorstel. Is er een beurs of ander event op het gebied van groen? Ook dan sta je klaar om (potentiële) klanten te adviseren en helpen. Hier is geen dag hetzelfde!

Werkbegeleider, Groendak Scherpenzeel

…En dit verwachten wij van jou!

MBO+/HBO werk- en denkniveau

Je bent een echte adviseur: klanttevredenheid is het grootste doel!

Goed met taal, tekst en cijfers

Je wordt enthousiast van groen!

In beeld

Groendak

Groendak - Scherpenzeel
Commercieel medewerker verkoop - Groendak - Scherpenzeel
Commercieel medewerker verkoop - Groendak - Scherpenzeel

Groen is de toekomst!

Groen: we hebben het nodig om gezond te blijven en vooral in steden kan er hier nogal eens een gebrek aan zijn. Waar laat je nog plek over voor groen als er vooral veel gebouwen te vinden zijn? Daar hebben wij een oplossing voor: je laat het groen gewoon groeien op de daken en gevels! Groene daken zijn niet alleen mooi, ze zorgen ook voor beter waterbeheer, extra isolatie en een betere luchtkwaliteit. Een duurzamere oplossing bestaat zowat niet!

Werken bij Groendak, betekent werken bij een informele, nuchtere organisatie. We houden van aanpakken: met de juiste instelling zorgen we er vanuit Scherpenzeel voor dat Nederland steeds weer een stukje groener wordt. Pas jij bij onze organisatie? Dan maken we graag kennis met je!

Groendak Scherpenzeel

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Gertjan

  Vragen over deze vacature?

  Gertjan
  Gertjan

  Vacature specialist