Naar de content

Groendak

Er zijn 3 vacatures gevonden

Groendak Scherpenzeel

Voor ieder wat wils

Vacatures

Groendak Scherpenzeel

Commercieel medewerker verkoop

Groendak
In overleg
40 uur
Scherpenzeel
Bekijk vacature
Groendak Scherpenzeel

Dakhovenier

Groendak
In overleg
40 uur
Scherpenzeel
Bekijk vacature
Groendak Scherpenzeel

Werkbegeleider

Groendak
In overleg
40 uur
Scherpenzeel
Bekijk vacature

Dat is ons vak!

Planten op het dak

Groendak. Groene daken en gevels. Daar zorgen wij voor! Sinds 1991 zijn we dé specialist in het begroenen van bouwwerken in Nederland. Dat ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens duurzaam!

Je kunt het kantoor én showroom vinden in Scherpenzeel. Vanuit hier adviseren, leveren en realiseren we groen- gras- en sedumdaken, daktuinen en groengevels. Je kunt onze projecten in heel Nederland vinden: zo maken we Nederland steeds een stukje duurzamer.

Werken bij Groendak betekent werken bij een nuchtere organisatie. Met zo’n twintig medewerkers op kantoor én in de buitendienst zijn we wekelijks met meerdere projecten bezig. “Niet lullen maar poetsen.” Die mentaliteit zorgt ervoor dat we telkens weer projecten kunnen afleveren van goede kwaliteit. Ben jij een aanpakker met nuchtere instelling, maar heb jij ook een hart voor groen? Dan pas jij precies bij Groendak!

Groendak Scherpenzeel

Dit is wie wij zijn

Ontmoet jouw toekomstige collega’s!

Groendak Scherpenzeel
Groendak Scherpenzeel
Groendak Scherpenzeel

Waarom een Groendak de toekomst is!

We moeten verduurzamen, dat weten we allemaal. Wat doe je dan in een land wat zo ongeveer volgebouwd staat met woningen, bedrijfspanden en andere bouwwerken? Juist, je kijkt naar mogelijkheden om toch genoeg groen in deze gebieden te krijgen. Vanuit deze gedachte is Groendak ontstaan. Groene daken zorgen voor:

Beter waterbeheer.

Groene daken nemen bij een regenbui een groot deel van het water op. Het water kan dan weer teruggegeven worden in de atmosfeer en zorgt er zo voor dat rioleringssystemen minder belast worden.

Extra isolatie

Wanneer je hier over nadenkt, is het eigenlijk heel logisch. Een dak dat vol staat met groen, is eigenlijk gewoon een stukje extra isolatie! In de winter een warmer huis en in de zomer een lekker koel huis. Wie wil dat nou niet?

Duurzaam!

Dit kunnen we maar niet vaak genoeg zeggen: een Groendak is duurzaam! Op groene daken groeien allerlei soorten planten en bloemen. Die zorgen ook gelijk voor een betere luchtkwaliteit. Het resultaat: een gezondere leefomgeving. Jij woont toch ook liever in een fijne leefomgeving?!

Help jij straks ook mee om Nederland steeds groener te maken?

We hebben nog een hoop werk te doen, dus we kunnen jouw hulp goed gebruiken! Solliciteren is mogelijk door te reageren op een van de vacatures, maar je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Neem contact op met Gertjan via 06-34333888 of door te mailen naar groendak@banenbij.nl. Tot snel bij ons kantoor in Scherpenzeel!

Groendak Scherpenzeel

Stel je vraag aan Gertjan

Vragen over Groendak?

Gertjan